ahojte baby.zajtra sa mam ist ockovat avsak som dostala len sople vodave,bez teploty a kasla.nemyslim ze by to mohol byt covid.neboli sme s nikim v kontakte takym ,davame pozor.myslite ze by som mohla ist sa ockovat.dakujem.
@stanulienkat predomnou to mal chlapec a po nom dcera a teraz ja.nemyslim ze alergia len asi daky virus .
No nemala by si byt chora a nemozes mat teplotu. Ak na teba nieco lezie, tak sa radsej preobjednaj.
Poznam jeden pripad, ked starsieho pana, dochodcu uz, ockovali. V ten den bol "zdravy", avsak za 2 dni po ockovani zacal mat kasel, teploty, siel na test a bol pozitivny. Stav sa mu zhorsil natolko, ze do tyzdna bol na ARE a do dalsieho tyzdna zomrel. Ak sa to da, pockala by som, preobjednala sa alebo co. A sla na PCR test. Ja mam teraz nadchu, pokaslievam, bola som na antigen a negativny. Ale mam babo a musim ho ist dat ockovat. Nie covid, samozrejme, ale bezne ockovania. Strasne toto furt riesim. Ale ak by to bol covid a do toho ockovanie protu nemu, imubita to nemusi zvladnut. Alebo moze. Je to bud-alebo ☹
Moze to byt ciry vytok z alergie.