Nádcha pred očkovaním

ala76
20. apr 2021

ahojte baby.zajtra sa mam ist ockovat avsak som dostala len sople vodave,bez teploty a kasla.nemyslim ze by to mohol byt covid.neboli sme s nikim v kontakte takym ,davame pozor.myslite ze by som mohla ist sa ockovat.dakujem.

stanulienkat
20. apr 2021

Moze to byt ciry vytok z alergie.

ala76
autor
20. apr 2021

@stanulienkat predomnou to mal chlapec a po nom dcera a teraz ja.nemyslim ze alergia len asi daky virus .

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zalka
20. apr 2021

@ala76 chod dnes na test resp. mna očkovali aj ked som povedala, že mám teplotu. Vyhodnotili, že to problém nie je.

stanulienkat
20. apr 2021

No nemala by si byt chora a nemozes mat teplotu. Ak na teba nieco lezie, tak sa radsej preobjednaj.

nevenka
20. apr 2021

Poznam jeden pripad, ked starsieho pana, dochodcu uz, ockovali. V ten den bol "zdravy", avsak za 2 dni po ockovani zacal mat kasel, teploty, siel na test a bol pozitivny. Stav sa mu zhorsil natolko, ze do tyzdna bol na ARE a do dalsieho tyzdna zomrel. Ak sa to da, pockala by som, preobjednala sa alebo co. A sla na PCR test. Ja mam teraz nadchu, pokaslievam, bola som na antigen a negativny. Ale mam babo a musim ho ist dat ockovat. Nie covid, samozrejme, ale bezne ockovania. Strasne toto furt riesim. Ale ak by to bol covid a do toho ockovanie protu nemu, imubita to nemusi zvladnut. Alebo moze. Je to bud-alebo ☹

kika831
20. apr 2021

@ala76 kontraindikaciou je teplota, resp. horucka. Ale pred ockovanim to treba urcite skonzultovat.