Na slnku mi je zle

7. jún 2021

Baby, som jediná tehotná ktorej je na slnku neskutočne zle?
Stačí pár minút a už mi je na odpadnutie, hlava sa mi začne točiť a bolieť.
Ak to máte niektorá podobne skúste mi prosím vás poradiť čo pomáha veď nemôžem byť celé leto doma...

jullietka
7. jún 2021

Ahoj,ja som to tak mala pri oboch tehotenstvach. Po 5 minutach totalne zavraty na odpadnutie. No pri prvom som do 6 mesiaca chodila do prace,vnutri a tu cestu domov som zvladla nejak. A potom do konca som bola vnutri,na terase kym tam bol chladok(do 15:00cca),potom som isla von az o 17-17:30 cca s velkym klobukom slamenym na hlave.Cez obed som bola stale dnu. A potom cely vecer von ked zaslo slnko. No a pri druhom to bolo horsie,dcera rok a pol a ja brucho pred sebou 🤦🤦takze terasa to opat istila, hned od rana von na terase,napusteny bazenik sme sa cluptalu.Potom spanok dnu cez obed,to spala cca do 15:00,najedli sme sa a potom tak o 17:00 sme isli von opat s klobukom a vela vody zo sebou a co najviac byt v chladku,pod stromami a tak. Prve tehotenstvo sa dalo zvladnut ale s malym babom to uz bolo tahsie no.

nikpa
7. jún 2021

Vitaj v klube, ja som chodila do materskej do roboty a končila som po lete v septembri. Bolo to leto 2017, extra teplé, pamätám si že v auguste boli aj 35 stupňové teplá. Ráno cesta do práce sa dala ale poobede som niekoľkokrát skoro odpadla na zastávke a v MHD, potom musel muž pre mňa chodiť do práce. Von som chodila až po 20hod. Inak odvtedy neznášam teplé letá.

autor
7. jún 2021

No ženy dúfala som, že nie som jediná. Veď nie je ešte až také teplo na bazén, ale itak mi je strašne zle... nepomôže ani keď si priložím zimnú vodu na čelo keď ju mam so sebou alebo keď sa napijem.
Ešte som si aj myslela na začiatku, že leto úplne v poriadku zvládnem, že sa možno aj trocha poopaľujem, ale už teraz vidím, že to nebude možné 🙄

kleopatra114
7. jún 2021

Ja neznasam teplo a keď musím prejsť po slnku, lebo mi je hrozne. A muž je zo mna nešťastný , lebo kvôli mne nemôžeme ísť na dovolenku k moru , ale len do hor 😜

kkovacovak
7. jún 2021

Áno aj ja sa hlásim. Ísť von je pre mňa nočná mora takže sa "teším" na to pravé leto. Neviem vonku fungovať. Jedine vyvalená v tieni. Lejem do seba litre vody, veľa magnézia a aj tak je mi zle.

lesnajahodka
8. jún 2021

Ja sa tiež pridávam. Celé leto som bola v tieni a tak som patrične aj vyzerala. V septembri som mala svadbu a bola som biela ako moje svadobné šaty 😄

cuvienka
8. jún 2021

nie, nie si vobec jedina, ktorej byva zle. tiez som to tak mala, ked som bola tehotna. vobec som na slnko nechodila.

jullietka
8. jún 2021

@nikpa presne tak aj ja. Kym som nebola tehotna aj cely den na slnku a pohoda lahoda a odvtedy je to hrozne. A to mame cely den slnko na dvore 🤦🤦🤦mozno to prejde niekedy 🤣

lavender273
8. jún 2021

Aj mne bolo zle na slnku,nevolno sa mi urobilo.
Dodnes sa netrepem na slnko. (Uz mi nie je zle, ale uz mam asi blok v hlave 😁 ) A este aj 'svetlo' mi vadilo, a dokonca aj moja dcera je citliva nato od mala.