Na aké preventívky chodíte? Ku gynekológovi, zubárovi a ku všeobecnej? Ja nechodím, okrem zubára, tak ale rada by som začala.
zubár, gynekolog, dentálna hygiena, všeobecná
Vyuzivam vsetko,na co mam narok.Myslim,ze to je to najmenej,co mozem pre svoje zdravie urobit.
a ešte podotknem, ak mám všetky preventívky dentálnu mi preplatí poisťovňa.
No tak ako pises. ;) Niekedy som to tak neriesila. Teraz poctivo idem
ja zubárka to previdelné a všeobecná a neurolog diabetologička.
Ďakujem baby, tak budem sa musieť objednať, ku gyn vôbec nechodím. K všeobecnej niekedy, ku zubárovi každý rok.
Obvodak, gynekolog, zubar, a raz rocne aj na kozne skontrolovat znamienka
@petronellla87 no tie som zabudla, aj na znamienka chodím, túto zimu som zabudla, musím sa objednať.
Ano, zubar a gynka raz rocne, obvodna raz za 2 roky cca
Zubár, gynekologia,uz mi pribudla aj endokrinologia. Obvodaka trochu zanedbavam, ale tak raz za 2-3r sa tam vyskytnem a spravi aj preventivku...
A ešte nezabúdať na znamienka ku koznemu 🙂
Zubár, gynekológ, raz za dva roky preventívka u všeobecného lekára, každé dva roky mamografia.
veľká chyba, keď žena nechodí na preventivky, z môjho pohľadu je to obrovská ľahostajnosť a nezodpovednosť, ale nie som tu od toho, aby som súdila, je to každého vec ako narába so svojim zdravím… každopádne ja pravidelne chodím ku obvodnému, gynekológovi aj zubárovi, raz za rok dentálna + sono prsníkov tuším každé dva roky tiež v rámci prevencie
Gynekológ, obvodná, zubár, sono prsníkov teraz už aj mamo
tak ano zaklad - vseobecna, gynekolog, zubar, kazdy rok aj sono prsnikov a u koznej kontrola znamienok....
Vseobecny lekar raz za rok, dentalna hygiena 2x rocne, gynekolog 2x rocne (mala som v minulosti nalez)
Chodim na vsetky tri, mam na to narok, tak preco to nevyuzit??
Mňa by zaujímalo čo všetko Vám obvodný skontroluje, vyšetrí?
Gyn, zuby+ dentalna , všeob. Obcas očné . Aj keby som si to mala platiť zo svojho , tak chodím .
Zubár , gynekolog raz ročne poprípade podľa potreby , a na aplikacii mi ukazuje že všeobecná lekárka raz za dva roky.