Myslíte, že je tento test pozitívny?

jankapelka
1. feb 2022

Myslíte že je pozitívny

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
karhu
1. feb 2022

ano

kika831
1. feb 2022
julie19
1. feb 2022

Ano

terina25
1. feb 2022
lienka.7
1. feb 2022
majamat
1. feb 2022

ano, ja som mala mm a dcderu covid pozit AG testami a boli aj riadne priznakovi, ja stale negat. boli sme na PCR, vysiel mi pozit test, no Ag stale negat, hoci som uz aj ja mala take slabucke priznaky. po 2 dnoch som este skusila urobit Ag test a mala som takehoto ducha asi po polhodine, aj ked samozrejme sa ma odcitavat skor. zostal an stole, tak sa to po dlhej dobe vyfarbilo.

no Ag testy nei su presne, preto je vhodne absolvovat PCR test, moze to byt kludne aj falosna pozitivita.
mala som doma kontrolne testy. boli v niektorych sadach kovid testoch, s nimi sa nos nevytiera, len sa skusia pouzit a uvidi sa,a ko test reaguje, ci reaguje tak ako ma. mala som kontrolny pozit, test a aj kontrolny negat test. oba som urobila a kontrolne pozt, bol pozit., kontrolne negat bol negat. no zostal dlshie na stole a ked som sa nan pozrela po 30-60min, zrazu tam bola aj celkom slusne silno vyfarbena druha ciarka.
skusila som to zopakovat dalsim testom a ten bol aj po hodine negativny. cize je to dost zaujimave.

Ag testy su velmi nepresne, udajne az 1000x menej presne ako PCR, su urcene pri priznakovom kovide, hlavne v tom najakutnejsom obdobi

eriksonka1234
1. feb 2022

@jankapelka áno, PCR test to len potvrdí

jankapelka
autor
1. feb 2022

Všetkým vám ďakujem za odpovede sme celá rodina pozitívna všetci máme príznaky otec mama brat ja a aj môj 10 ročný syn ideme sa liečiť

nevenka
2. feb 2022

@jankapelka drzime palce my tiez, ale zatial je pozitivny len syn, on mal takyto test, ciarka naskocila do sekundy, skoro mi oci vybilo a to nemal ziadne priznaky 😳. Ale v navode pisu, ze aj naznak ciarky je pozitivny test, asi ako tehotensky.

michalka95
3. feb 2022

@nevenka presne takyto som mala aj ja ked som bola pozitiv 😂 do sekundy 😂
A tiez priznaky vobec ziadne 👌🏼

nevenka
3. feb 2022

@michalka95 juj, to je dobre bez priznakov, ja uz sa citim, ako keby ma presiel autobus 😅