Žienky už 3 deň sa mi ťažko dýcha v zahraničí nikde som nebola a von nebeham... Môže to byť korona alebo
@pribinak na nič alergiu práveže nemám
Ak nemas teplotu tak to asi nebude corona
Bolest v krku a hlavy
Sú aj virózy. Neviem prečo si privolávať hneď to najhoršie
@dlucy ani jedno nemám
@dlucy práveže vôbec
Ja mam to iste.. Od vcera vecera sa mi tazko dycha a nikde som nebola a nikam nechodim.. Skor to pripisujem stresu a uzkosti s toho co sa okolo deje teraz🙄..
@romanka_369 môžem vám napísať?
Jasne
začína davová psychóza
@snehulienka8 Už dávno začala, ešte tu nebol ani jeden nakazený
Mne sa ťažko dýcha už od januára, kedy som prekonala (za pomoci ATB) zápal priedušiek.... A strieda sa to, niekedy mám super deň alebo časť dňa, a náhle z ničoho nič ťažoba na hrudi a sťažené dýchanie... proste nerozumiem tomu. ale nepripúšťam si tieto veci.
@panelacikova áno presne henták mam aj ja... Hlavne keď ležím tak katastrofa
Ja mam 5 den s dychacimi cestami..v nose stipe pri dychani a aj trubica..a sem tam priedusky..bojim sa tiez ze su to.priznaky korony
@snehulienka8 mas pravdu..
ak ležíš? môže byť milión dôvodov. voda na pľúcach, môže to ísť od žalúdka, môže to byť psychika.... neboj sa, pri súčasnom víruse by si kašľala sucho a zrejme často (stále). takže ak nemáš kašeľ, je to niečo iné. minule som kdesi čítala, že ak sa dokážeš nadýchnuť a na 10 sekúnd zadržať dych bez toho, aby si sa prudko rozkašľala, tak korona to nie je 🙂
Pri korone nemusi byt teplota..moj muz mal teraz 37,3 par dni a cele telo ho boli a kašle. Dnes bol u dr (najprv sa s nou telefonicky dohodol) vypisala ho na PN .. stale je unaveny a bolia ho klby. Doktorka sa vyjadrila ze korona virusom si prejdeme postupne asi vsetci a kolko ludi to uz prekonalo ani nevedia ako. Aj keby mas priznaky ale nikde si nebola odporucia ti karantenu 2 tyzdne. Isto ta nepridu testovat pokial nemas vazne komplikacie a ked si nebola s nikym nakazenym ani v zahranici.
Prečo hneď korona? Sú aj rôzne virózy, alergie