V stredu poobede ma začalo bolieť ucho, až tak že som nemohla v noci spať. Vo štvrtok som išla na ORL, kde mi lekár povedal, že mám myringitis. Dal mi lokálne antibiotiká Uniflox. Beriem ich od štvrtka a vôbec nemám pocit zlepšenia. Ucho ma stále bolí, bolesť mi ide až k sánke. Nespím už 3 noci. Dávam si aj tabletky od bolesti a nič nepomáha. Neviem, či v pondelok ísť späť k ORL a pýtať si iné ATB? Prosím Vás tie čo ste mali túto diagnózu boli ste aj PN? V štrvtok a piatok som si zobrala dovolenku, že veď do pondelka mi to prejde. Ale vôbec nemám pocit zlepšenia.
Ďakujem
@oslo1 Ďakujem 🙂 Ráno som si dala tabletku od bolesti + atb, a mám pocit, že o trošku to je lepšie. Aj som si pospala, celé doobedie som prespala. Ak sa to nezlepší, tak zbehnem na pohotovosť, lebo u nás na ORL je lekár, ktorý Ťa vyšetrí doslova medzi dverami. Pozrie do ucha a diagnóza na svete.
Naspat k orl.
A samozrejme aj pn. Mozes uz mat zapal stredneho ucha.
Teraz mame par pripadov, normalne boli v nemocnici a su na IV atb na minimalne 6 tyzdnov. Kazde dva tyzdne kontrola. Takze chod, kludne aj na pohotovost.