Caute, aka je šanca že muz odomna dostal pri nechránenom sexe mykozu? Neviem kto bol povodca, bola to nová známosť, pred sexom sme boli obaja v poriadku. Sex bol v piatok a ja už od nedele svrbenie pálenie a dnes u gyn. Myslite, že to ma aj on? Nič nehovoril, možno mu to je blbe, ale mne 100x viac, čo ak to ma a mysli si, že bohvie čím som ho nakazila? A nemam odvahu o tom začínať, je to trapne mu hovoriť, že mám mykozu, pozname sa 2 týždne, veď utečie 🙈
Nemôžem mu to napísať 😃 to bude total trapas, budem za promiskuitu. Prvy sex a hneď mykoza? Trapas až za hrob
Boooze to tam toho.. Pokiaľ si ho neobstastnila daakym kondylomom, tak toto prežije. Neboj. A možno sa mu ani nič neprejaví.
Poznate sa 2 tyzdne a sexujete bez ochrany? Hmm..odvaha
@zdenka11081983 lenže my sexujeme ako milenci. nejde o vztah. takze toto sa skutočne nehodi…
Co sa nehodí? Však práve, ze sexujete takto, on ešte bohvie kde všade, cize bud rada, ze len mykoza...
Nechápem ako niektoré ženské riskuju svoje zdravie ...máš šťastie ,že je to ,,len,,mykoza.Treba sa zodpovednejšie správať.Existuje i ochrana...
Mykoza nema s promiskuitou nic spolocne, skor sa tebe cudujem ze spis s dakym hej pockaj bez ochrany a tym nemyslim tehotenstvo. Keby som mala chlapa na nezavazny sex tak si dam prsiplast 🤣
no ak sa on neprelieči tak mykozu máš hned po sexe znova a znova, musíte sa obaja
a mimochodom ja som mala mykozu aj z bazena a nemohla som ju dostat cez súlož lebo v to obdobie nebola žiadna a nikde inde len v bazene som bola niečo nové
Aj ja som dostal mykozu z bazena ked uz bolo ako tak vsetko poriadku z manzelom sme sa milovali a dostal mykozu odomna zenska mi predpisala pre manzela masticku a musel sa preliecit aj on priznaky u muzov su ze ho ma cerveny boli ho a aj svrby ale urcite by si mu to mala povedat lebo si to budete pri kazdom styku odovzdavat navzajom stale dokola😊
Sexuješ s kadekým bez ochrany, tak buď vďačná, že je to len mykóza. O pár mesiacov nezabudni ísť na testy na pohlavné choroby.
Pharmatex nechráni pred mykózou? Iné choroby on nemá, to viem. Sa ukľudnite
Ved jasne, ze vies, ved sa uz 2 tyzdne poznate...
To sa naozaj pýtaš, či Pharmatex nechráni pred mykózou? Keď sa dokážeš toto opýtať, tak ťažko môžeš niečo vedieť o sex.prenosných chorobách. Ti pred každým sexom ukazuje výsledky z testu na pohlavné choroby, že vieš, že iné choroby nemá? My sme kľudné, my nesexujeme s cudzími chlapmi bez kondómov 🙈
Autorka nabudúce si daj kondóm a ten ďalší krát mu to povedz 😀
Ale samozrejme ze musíš rátať s tým, že ťa označí za ľahkú ženu. Aj keby, ty vieš ako je pravda. Ja by som to vôbec neriesila 🙂 stalo sa, toto je takto a buď to vezme alebo nie.
Tak utečie.
Možno ste si iba nesadli úplne a jeden z vás bol prenášac. Áno môže mať aj chlap skrytý, jemu nemusí nič byť.