Prosím vas o radu. Dlhodobo mám problém, mám mykozu na nehtoch. Trva to uz niekolko rokov. Bola som aj u lekara, nech sa na to pozrie a nieco odporuci. Ale stale bez zmeny... Tak som sa rozhodla ze sa spytam vas, ci mate skusenost, co pomohlo vam, alebo vasim blizkym. Je mi to neprijemne, mam len 25 a hrozne mi to nici sebavedomie.
@simatko2 flasticku coho prosím?
@sunshine999 Ahoj 😊 ja mam tak isto.. a kedze som po 2 porodoch..liecbu som viac krat musela prerusit.. a vies co som zacala skusat 😉 a vidim vysledky 😊 Oreganovy olej...vyskusaj 😊
@sunshine999 Tee trea oleja, ale mam skúsenosti iba s Justovym, to mame vyskúšané..
loceryl ..lecivy lak na mykozu ..jedine toto pomohlo ..na predpsi od koznej za 5e doplatok inak stoji cez 25e.v tom je sada na cistenie pilnik a lak ktory sa aplikuje 1x do tyzdna..po dvoch tyzdnoch to bolo ovela lapsie ..nech odrasta uz novy
Mne pomáha aloe vera gelly.. Gel z dužiny aloe. Aši týždeň používam a už vidím ústup
@wewe4 aj ja poprosim link. Dakujem krasne
Mam skúsenosť, moja mama mala na palcoch na nohách, pomohlo jej, využívať vnútorné celú fľaštičku, a natierať Tee trea krémom, necht jej zišiel a narástol pekný nový