Ahojte! Syn uzival atb, po ktorych mal hnacky aj napriek uzivaniu probiotik. Ma cerveny konecnik posiaty bielymi bodkami. Svrbi ho to. Davam imazol krempastu. Je to na doktora, alebo to prejde s uzivanim kremu?
@yollanda ahoj..tiez som davala Imazol krempastu + som pri kazdej vymene plienky umyvala pod vodou ked sa dalo, casto sme menili plienku..zhruba po 3 dnoch tam nic nemal ale mastila som dva tyzdne poctivo..tusim aj v letaku je pisane ze pokracovat este tyzden po vymiznuti priznakov..a myslim ze podavanim probiotik dalej nic nepokazis...skore uzdravenie 😉
No neviem, či to súvisí priamo s témou, ale mô syn mal hnačky a teplotu z jedného dňa na druhý. Najprv taká riedka stolica a teplota, ktorá trvala tak dva dni, ale tá hnačka pár krát za deň ma znepokojila. Potom sme išli k doktorke na výter z konečníka a zistili nám Campylobaktera. Najprv s probiotikami nám to neprešlo a po opakovaných kontrólach sme stále mali zlé výsledky. Od doktorky sme dostali Biseptol a užívali probiotiká, ale stále zle. Tak som vysadila všetko mliečne t.j. jogurty, termixy, syry,...asi tak na dva týždne, lebo tá baktéria sa sama vylúči z tela keď neužívaš mliečne výrobky. A následná kontrola po dvoch týždňoch bola negatívna. Tak sme si konečne vydýchli a pri spracovaní kuracieho mäsa si dávam 1000% pozor.
choď k lekarovi,konečník je len "vrchol ľadovca" ,treba asi preliečiť črevo