Mykóza a kokosový olej

majcaaaa
12. aug 2014

caute baby. viem, ze o mykoze sa toho pise na nete "pozehnane", ale mna zaujal kokosovy olej. vyskusala by som ho ale podla krvnej skupiny je pre mna nevhodny. moze mi viac uskodit ako pomoct? po dobrati atb spred troch tyzdnov mam druhy krat mykozu, moze to byt stale z ucinkov atb. ? co robite ak mate mykozu cez menstruaciu? dakujem

lolp
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nutrimas
31. aug 2014

Pri opakovanych mykozach je dolezite vylucit zo stravy, pripadne ho nahradit brezovym cukrom, ktr. neprekysluje organizmus ako biely cukor, najdete ho v ponuke na nasom eshope. Odporucame Vam taktiez pouzivanie spec. intimnych gelov napr. s obsahom manuky, prip.tea tree, ktr. maju antimykoticke ucinky, a taktiez bavlnene hyg. vlozky, prip. tampony. Najdete v nasej ponuke. @mancaaaa

arasidka11
1. sep 2014

@majcaaaa mne pomáha

zimmi1
2. sep 2014

@majcaaaa ahoj, neviem presne, ci to myslis tak, ze chces olejom preliecit mykozu..kazdopadne, my pouzivame kokosovy olej miesto lubrikantu uz 2 roky a problemy som s nim nikdy nemala 😉

majcaaaa
autor
3. sep 2014

Myslela som to tak ze ho chcem jest lebo je protiplesnovy. Ale kokosovy olej podla stravovania na zaklade krvnej skupiny je pre mna neziaduce. Tak ma zaujima ci mi to pomoze alebo viac uskodi.

gucciok85
3. sep 2014

@majcaaaa nemoze ti uskodit ani podla krvnej skupiny. Ale kokosovy olej je len pomocka na mykozu . Mykoza je zo sladkosti, ked jes vela sacharidov, cukrov. Ked to konzumujes mykozu nevyliecis ani kokosovym olejom. 🙂

majcaaaa
autor
3. sep 2014

Praveze nie som na sladke. Ziadne sladkosti kazdy den. 😊 sacharidom sa tiez vyhybam. Ten olej som skor myslela ako prevenciu. Najdolezitejsie je odhalit pricinu co je casto tazke. 😊