Mykóza

zuzik140
1. jan 2016

Ahojte, prosím neodsúdte ma hneď na začiatku, že zrejme položím blbú otázku, ale už niekoľko mesiacov mám problém s mykózou, pritom predtým som to nemávala. Začalo to,odkedy som mala zápal močových ciest a brala asi tri atb. Také to nepohodlie dole, svrbenie a pálenie, nutkanie na močenie...ako mám aj problémy s cyklom, menštruacia mi nepríde bez vyvolavačky. Samozrejme ku gyn. chodím, aj teraz pred vianocami som tam bola, teraz sa chystám zase, keďže mi mrcha neprišla...Ale chcem sa spýtať môže ma pritom bolievať aj brucho, teda či to súvisí s tým, s tou mykózou.
ďakujem. A ospravedlňujem sa ak je to hlúpa a sprostá otázka...takže ak ju za takú považujete, nekomentujte 🙂

nativanativa
1. jan 2016

zatial som sa s bolestou brucha pri mykoze nestretla .... chvalabohu , mozes popisat podrobnejsie o aku bolest asi ide ?

zuzik140
autor
1. jan 2016

@nativanativa no v podstate takú ako pri menštruacii. Taká bolesť v podbrušku.

nativanativa
1. jan 2016

@zuzik140 mavas s mykozou aj zapaly mocovych ciest zaroven ?

zuzik140
autor
1. jan 2016

@nativanativa mala som to tak 1 krát najprv ten zápal, atb a do toho mykóza. No a potom sa mi ešte 2 krát mykóza vrátila.

katrin21
1. jan 2016

@zuzik140 za posledny mesiac uz asi 10 taka ista tema....
Sorry, ale skus pouzit vyhladavat vo fore, nebavi nas dookola pisat to iste...
staci zadať MYKOZA a vyhodi ti to tem a tem, ze mas co citat 3 dni 🙂
Pri ATB si treba nasadit probiotika ... vyhnes sa tak aj mykozam.. uzivat treba dlhsie...

zuzik140
autor
1. jan 2016

@katrin21 okej, prepáč 🙂
a probiotika som užívala. To viem.

tomasko27
1. jan 2016

@zuzik140 Ahoj mna napriklad pred tehotenstvom pri mykoze brucho bolievalo tak ako pises ako na ms no len nieco slabsie.Teraz ju mam tiez a ked ju mam tak ma vtedy boli dost brucho a ked mi ustupi tak ma prestane boliet,takze mozne to je.Viem ale ze ked jem viac sladke a pecivo tak sa mi mykoza zhorsi takze aj strava ma na to vplyv.Skus jest brusnice alebo pit brusnicovy dzus ale aj pit harmancekovy caj ten je na zapaly,a ak nemas problem z krvou tak je dobry zihlavovy caj.A nemas problem zo zelezom,ked ho je malo tak zvykne byt problem z cyklom.

zuzik140
autor
1. jan 2016

@tomasko27 ďakujem krásne za odpoveď.
asi pred pol rokom som bola na odber krvi, tak vtedy bolo železo v poriadku. Gyn. mi akurat zistila vysoký testosteron, že preto je to nepravidelné..

zuz02
1. jan 2016

Mna tiez pri mykoze bolieva podbrusko. Teda okrem inych priznakov.