Mužské problémy - krvácanie

9. mar 2021

Prosím vás stretli sa vaši muzi s tým že im išla krv z prirodzenia? Môj 20 rocny syn sa mi dnes zdôveril že ráno si našiel krv na toaletnom po tom čo si urobil dobre. Je to take chúlostivé ale ja som zufala a preto sa chcem poradiť. Prehováram ho aby išiel na urologiu tak snad sa mi to podari. Čo to môže byt? Bojím sa oňho lebo sa mi aj často sťažuje že mu býva zle

renata1405
9. mar 2021

Treba sa ho opytat ci ta krv bola aj v ejakulate ak ano ma to z casteho masturbovania.A treba skontrolovat predkozku ci tam nema drobne poranenia alebo trhlinky. Myslim ze to bude nieco z tohto.

autor
9. mar 2021

@renata1405 ano mal aj v tom a trhlinky vraj nemá žiadne

renata1405
9. mar 2021

Treba vysetrenie u urologa moze to byt aj zapal infekcia aj cievka prasknuta bez vysetrenia tazko posudit.Rakovina prostaty u tak mladeho muza snad nie.

majamat
9. mar 2021

jednoznacne vysetrenie u urologa.

autor
9. mar 2021

Zatiaľ vyšetrenie odmieta že keď sa to stalo len raz :(

majamat
9. mar 2021

to je blbe. tazko takto radit, ak by to bolo vaznejsie, tak potrebuje aj tak lekara. tu su rozpisane priciny, musis trosku nizsie zrolovat https://www.tena.sk/muzi/ako-udrzat-kontrolu/cl...

dilino
9. mar 2021

Vyšetrenie odmieta to by malo byť prvé strach má veľke oči. To že rakovinu nemôže mať to je už jedno či mladý stary ta pliaga nikdy nikoho sa nepýta len pride ked to najmenej čakame. Kamarátkin syn 20 ročný mal rakovinu na prostate našťastie v začiatočnom štádiu. Hned išiel a pomohli mu je z najhoršieho vonku. Vždy je lepšie vylučiť zdravotný problém ako žiť v strachu.To že sa to stalo raz ta krv môže a nemusi byť pravda možno zo strachu nechcel povedať aby si ho nenútila ísť k lekárovi.Držim palce snád to nebude nič vážne.

marlent
9. mar 2021

Ahoj manzel mal to iste...najskor trochu krvi potom viac a potom to uz bolo total krvave...tiez nechcel k dr ale po tom poslednom raze sme sli na uro.pohotovost...bola to len nejaka prasknuta cievka "z pretazenia" bral nejake lieky na spevnenie ciev.stien...ale urco treba vysetrenie

pralinka25
9. mar 2021

na urologiu nech ide hned. semeniky ma ok? nema zvacseny niektory? neboli ho? nemoze mat zapal mechura?