Ahojte otázka na vás ktoré ste to už mali , alebo mate
Dýcha sa mi tak ťažko že si stale musím zyvnut aby som sa vôbec nadýchla aj to nie vždy pomôže .
Čo vám na to pomohlo, alebo čo to môže byt ?
Citim ak taky tlak na hrudi
Ďakujem
Ahoj, neviem sice kolko mas rokov alebo ake mas ine pridruzene choroby. Ale je to zrejme tetania/panicka porucha. Nasad si vysoke davky magnezka, tymto nic nepokazis a mozno vyriesi problem 🙂 medzicasom skus zajst aspon k obvodnej
@desa12 22r
@desa12 akože všeobecne problémy s dýchaním mám ,mám aj spreje ale trz to je až tak že si musím až zyvnut aby som sa nadýchla aj to nie vždy pomoze
Moze byt uzkost a nasledne hyperventilacny syndrom.
ahoj, neporadim, cim to je, ale tiez to mavam.. zvalujem to na stres, vzdy ked to pride, vravim si, ze som asi v strese, aj ked mozno len nejaky vnutorny potlacany stres.. napriklad pocas leta, dovoleniek som to teraz mala, zvalila som to na horuce pocasie.. neviem no..
Ja som to tak mala pri uzkosti
@marianarem a prešlo vám to ? Lebo zatiaľ to stále trvá niekedy aj v noci sa zobudím na to že sa mi ťažko dýcha a cez deň ani nevravim …
To je uplne normalne, moze to byt panicky zachvat a tzv. hyperventilacia. Tiez to mam niekedy zo stresu. Pomaha mi, vypit plny pohar vody.
V podstate nepreslo, resp.su obdobia ked to vobec nemam a potom ked to mam. To byva v case zvysenej psychickej zataze.
@marianarem mne to zatiaľ trvá akože tak že ledva akože sa nadýchnem niekedy mám pocit že sa ani nenadychnem , magnezium mám aj v tabletkovej forme čo užívam aj normálne šumivé
Ja to mávam občas, a teda neviem o tom, že by som mala úzkosť a pod...príde to väčšinou, keď som riadne unavená, mne osobne pomáha piť pomaly vodu s bublinkami
Pretazene nervy, ja tento stav dobre poznam.