Musím sa objednať na RTG, keď mám lístok od neuro?

6. máj 2024

Mám výmenný lístok na RG lebky. Potrebujem sa objednávať niekde či stačí prist na röntgen? A spravia ho Hned. ?
Či je to ako kde?

viestta
6. máj 2024

Ako kde, treba si tam zavolat

gemerka17
6. máj 2024

Rtg sa robí bežné na počkanie. Pozri si na stránke alebo pripadne zavolaj. Ja som sa všade nestretla, že by sa na RTG objednávalo. Objednava sa na usg, ct, MR, mamografiu.

sissy27
6. máj 2024

@gemerka17 tak napr v BA sa bezne objednava. Akurat tak urazy su ze prides a cakas s papierom od chirurga alebo akutne stavy. Inak na objednanie.

autor
6. máj 2024

Trencin alebo ZA by ma zaujímala… niekde bez objednávky

matullienka
6. máj 2024

V za v nemocnici prídeš urobia RTG na počkanie

autor
6. máj 2024

@matullienka jeeeej a dokedy robia Prosim? Tam je jedna nemocnica? Nevadí že som ale z Púchova?

matullienka
6. máj 2024

Od 7:00 do 14:00 v nemocnici na spanyolovej ulici. Áno nemocnica je jedna

rozculena
6. máj 2024

@gemerka17 objednáva sa.

gemerka17
6. máj 2024

@sissy27 som z BA a bola som x krát na RTG - žiadny úraz som nemala ale bežné veci čo počkajú. Normálne na poliklinike aj v nemocnici som sa posadila do čakárne a rad radom to išlo. 10 ľudí za pol hodinu, aj CD som dostala.

sissy27
6. máj 2024

@gemerka17 tak ja to riesim prave teraz a vsade len na objednanie 🤷‍♀️ resp mozno by som si mohla niekde odsediet cely den a mozno by ma zobrali 🤷‍♀️ a ja mam na ziadanke “aj s popisom” a to tiez nerobia vsade ako som zistila.

zmrzlinka2021
6. máj 2024

@sissy27 v Ružinove sa neobjednava

autor
9. máj 2024

@matullienka a myslíš že nebude problem že som z PU? A chcem röntgen v Za?

matullienka
9. máj 2024

To netuším skús si zavolať

gemerka17
9. máj 2024

Nebude, môžeš ísť kam chceš. Aj do BA aj do KE. Nikto sa ťa nebude pýtať kde bývaš.