Baby keď nepôjdu moje deti na testy (sú staršie ako 10 rokov) tak ja musím zostať v karanténe aj ked by som mala negatívny výsledok?
NIE.Karantena je pre pozitivne testovaneho cloveka.Netestovany ma zakaz vychadzania-dnes by mala byt TB o podmienkach pre netestovanych ludi
A teba-ak budes negativna sa zakaz vychadzania netyka.
@brezi Ano. Lebo ak deti nepojdu, su brane ako pozitivne a tym padom mozes byt aj ty, len ta test nezachytil. Ale pockaj si radsej na dnesne vyjadrenie vlady.
tiež ma toto zaujíma
@nikyball mat tvoju logiku, tak idem na test hadam aj ja, baby vam fakt nevadí, že toto je politicka akcia jedneho jedineho psychopata? nestačí vam, ked lekarska komora hovorí, že to je hluposť?
@arasidka11 tak keby sme boli nezamestnane ako ty a celé dni sedeli doma, mohli by sme zvažovať možnosť neísť.
Ja mám svoje dôvody prečo ist. Chodím do práce, starám sa o rodinu a chcem vedieť či ohrozujem ľudí vo svojom okolí alebo nie.
A keďže môj život nie je o tom, presedieť celé dni doma, nechcem zostávať v karanténe.
@nikyball vieš, že EU už ma objednaných niekolko milionov vakcin? práve to bolo na TA3, tak veľa štastia, a pracujem aj ja, aj moj muž.
Áno budeš musieť zostať doma. My sme to tiež riešili tak bude musieť ísť aj naša dcéra, aby nás nepostihla teda karanténa
@arasidka11 neviem kde pracujete ale od pondelka bude takmer každý zamestnavatel vyžadovať papier že si negatívna, rovnako ťa nemusia pustiť do obchodu. Podľa info čo som našla, ľudia musia byť v karanténe aj ďalších 10 dní po 2. Testovaní. Ak si to môžete s mužom dovoliť tak super, my bohužiaľ nie, takže na testy ideme ak chceme normálne fungovať
@brezi logicky ANO.