Musím ísť na test?

hruska91
8. mar 2022

Ahojte rýchla otázka ku covidu lebo už neviem ako to je- ak som bola v kontakte s pozitívnou osobou 2 dni dozadu- dnes mi to dala vedieť ale nemám priznaky ani mi nič nieje. Som 3x ockovana a prekonaná… mám ísť na pcr či čo mám robiť?
Veľmi dakujem

julka29
8. mar 2022

@hruska91 bez príznakov ani neobjednávajú na PCR plus keď si tri krát očkovaná neplatí ani karanténa nič pre teba....takže kým sa cítiš dobre nič by som neriešila 🙂

xiaomi_
8. mar 2022

to uz je na tebe, ale kedze si bola v kontakte tak aspon nos par dni vkuse respirator aj doma proste vsade

xiaomi_
8. mar 2022

@julka29 objednavaju aj bezpriznakovych na PCR

zuzana9393
8. mar 2022

Ved si o 3 dni urob domaci test, ak by bol pozitivny tak chod na pcr

xiaomi_
8. mar 2022

@zuzana9393 len domaci moze byt negat a v momke pozit , moj pripad

lubka261
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
panelacikova
8. mar 2022

@hruska91 ak sa obávaš kvôli ľuďom, že ich môžeš nakaziť svojim prípadným bezpríznakovým priebehom, tak sa na PCR prihlás. inak to nemá význam nejak. a čo sa týka kontaktu s pozitívnym človekom, ver tomu, že denne si s pozitívnymi v kontakte a ani o tom netušíš. už snáď nepoznám človeka, ktorý by to posledné 2 mesiace neprekonal (alebo do roka predtým). a dodnes je kopu chorých, čiže určite stretávaš denne pozitívnych ľudí, ktorí o tom buď nevedia (ako možno ani ty nevieš zatiaľ) alebo aj vedia, ale sú proste bezohľadní voči ostatným a možno ich nedostatočne chránia... čiže ak vyslovene žiješ s nejakými ľuďmi s rizikovým zdravotným stavom, tak sa prihlás. ak nie, nechaj tak, len v prípade príznakov to potom rieš 🙂

eri2510
8. mar 2022

@xiaomi_ muz mal domaci negatívny tiez v MOMke negatívny...dr trvala na PCR.tam bol pozitivny

hruska91
autor
8. mar 2022

Dakujem za rady dievcata

vlasta1818
8. mar 2022

Je to na tebe ak chceš, tak sa prihlás na pcr alebo si sprav doma domáci antigénový test. Uvidíš, či budeš mať príznaky alebo nie