Ahojte dievčatá,
viem, že už je táto téma všade, ale chcem to počuť aj od niekoho iného. Nie som si istá.
Som v karanténe (manžel pozitívny), mne začali príznaky (AG testy stále negatívne).
Som si istá, že mám covid znova.
A teda len chcem vedieť, či musím ísť na PCR alebo môžem normálne dokončiť karanténu?
(ku koncu karantény budem samozrejme volať dr.)
Ďakujem 🙂
Som očkovaná (zabudla som dodať) ...len, ak už budem bez príznakov - nechcem si predlžovať karanténu, preto sa pýtam. Vôbec neviem...
Mozes normalne dokoncit karantenu bez testu, ale preco neist, ked si si aj tak ista a s papierom o prekonani budes mat aspon na dlhsie pokoj s testivanim, ktore bude treba pomaly vsade.
@danieladeley je ockovana, nepotrebuje papier
@danieladeley ďakujem ti, v tomto sa vážne nevyznám (teda, ak už mám príznaky), lebo hľadám info a nič. Lebo si nechcem predlžovať karanténu (ak už teda nebudem mať príznaky).
Tak potom iba dokonci karantenu. Pcr vysledok ti bude zbytocny
@dadis ste zlaté, baby. Lebo ak som teda pozitívna, PCR mi to len potvrdí a zas karanténa :-/
Bez príznakov síce môžeš byť,ale môžeš mať vírus v sebe a veselo ho roznášať.ja normálne neverím tomu, čo sa deje, prečo si očkovaní myslia, že sú 100% chránení a chránia aj ostatných?
@breznica ja si nemyslím, že som chránená, veď sedím doma na zadku v karanténe (Dr. o mne vie). Príznaky mám...čítaj
Tak o čo ti ide? Choď na test a lieč sa,neviem čo ešte potrebuješ vedieť
@breznica a chceš mi povedať, že každý po prekonaní ide na test, áno? Nie, nejde, ani ja som 1x, keď som mala covid, nešla, lebo by bol pozit. och
Dobre dievčatá, nehádajte sa, dozvedela som sa, čo som chcela, ďakujem 🙂 Som zodpovedná, ale mesiac nebudem sedieť doma..
@breznica áno a testy ukazujú aj další mesiac, dva pozitivitu (to je zrejmé už od začiatku). Zodpovednosť je o inom...
Pozitivny pcr test na zaciatku, 10 dni karantena a ked posledne 2-3 dni priznaky nie su ziadne, ukoncuje karantenu bez dalsieho testu. Na co by bol dobry test na konci? Mimochodom, babka s tazkym kovidom bola este 1,5 mesiaca pozitivna a dedko dokonca 3 mesiace!!! Potreboval ist na plucne lebo po kovide zostal na kysliku ale tam ho pozit nechceli prijat. Takze presne vieme kedy konecne pcr vyslo negativne lebo sme mu to pekne platili a sledovali.
Jaj , to ockovanie som nejako prehliadla, tak potom ukoncis karantenu aj bez testu a v pripade, ze uz budes zdrava a bez priznakov.
@danieladeley aj neockovany ukončuje karantenu bez testu
@danieladeley áno, zabudla som to v úvode spomenúť. Ďakujem ti za odpoveď 🙂
@luliu ved ok, ale taka nebola otazka
Na tvojom mieste by som sa objednala na pcr test. O chvilu neockovanych a neprekonanych budu vyrazne obmedzovat. S pozitivnym vysledkom pcr budes mat 180 dni pokoj.