Ahojte baby,musím ísť budúci víkend na testovanie,keď som bola včera na klasickom teste kvôli pondelkovému chirurgickému zákroku a vyšiel mi negatívny výsledok?
ono budes na peenke nemusela by si , ja som na pn od 20.10 predbezne do 3.11 a pojdem
OK, nechám si poradiť od skúsenejšieho
Precitala som si par diskusii na tuto temu. Ja sa len smejem ako mame vsetci jasno v tom testovani 😄☺
ak nepatríš do regionu, v ktorom prebieha pilotné testovanie, tak ti test platiť nebude.
@nika82 a máš vychádzky?
@bocianka123 nie nemam , ale ja nemarodim s koronou
@nika82 ak si na pN.a. nemáš vychádzky tak nemáš nikam chodiť .. či?
@bocianka123 pravda nemam chodit, ale kedze teda nepojdem na tets idem do karanteny lebo sa budem brat ako pozitivna
@nika82 ved to... je to celé nedomyslené....
@bocianka123 zavolam sestricke v pondelok a spytam sa jej co poradi
@rachel36a ak budes pozitivna tak ti musia spravit na novo testy po 5 dni a urobia aj testy najblizsim v rodine moju dceru idu v stredu testovat bola v kontakte s pozitivnou osobou a dostala teplotu
@andrejka1974 nie, uz sa opakovane testy nerobia iba ak po 10 dnoch pretrvavaju komplikacie tak predlzia pn a karantenu o dalsie 3 dni, a ak sú aj potom stale priznaky tak az potom sa test opakuje... máme zial koronu v rodine...
Mala svagrina, nakazila sa v praci, preto viem info..
Teraz mam ja a muz
@katka2505 nie, pretoze staci vysledok , a je jedno kto ti ho robil. A tam bola aj podmienka k tomu testovaniu k datumu - myslim od 23.10 - a to splnas.
@kittykat22 áno je jedno kde sa testuje ale mať test od 23. platí pre Oravu a Bardejov. Nie pre ostatných.
@rachel36a aha vsak uvidime co nam povedia mala je autistka neverbalna tak je to vacsi problem nepovie co ju boli a prah bolesti ma tiez posunuty tak dufam ze bude negativna
@andrejka1974 viem, poznam ta zo skupiny...tiez mame autistu...neviem ci by nas dovolil testovanie...muzovi nic extra nie je...mne je hrozne...
Chcem sa opýtať 20.10. som bola na klasických testoch - výsledok pozitívny. Musím ísť na celoplošné testovanie? Karanténa by mi mala končiť 30.10. ďakujem
Baby,dnes som si volala na hygienu a povedali mi,že aj keď som mala 23.10.test negatívny,tak musím ísť aj na to celoplošné testovanie,že sa mi to už do požadovaného obdobia nevzťahuje
@bocianka123 matovic vymyslel a nedomyslel
nie, nemusíš