Musím byť s otcom znova v karanténe?

6. dec 2021

Prosim poradte. Ja som teraz prekonala covid. Ocko bol ok pri prvom testovani. Dnes bol na opakovane a vysiel ze je pozitivny. Ked nie som ockovana musim byt nadalej v karantene ak spolu byvame?

andreakotesova
6. dec 2021

Ak si prekonaná, tak nie.

basska_b
6. dec 2021

Keď tak si zavolaj na regionálny úrad verejného zdravotníctva. Svojho času som čítala, že karanténa sa predlžuje o pozitívne testy ďalších členov domácnosti, čiže vie byť potom žiaľ dosť dlhá

andreakotesova
6. dec 2021

@basska_b ale ona ho prekonala, ma uz vynimku z karantény.

andreakotesova
6. dec 2021

@basska_b kolegyna mala najskor pozitivne deti, az neskor sa nakazili rodicia a deti po svojej karantene (rozumej po prekonani) nastupili do skoly a rodicia pokracovali doma vo svojej karantene.

mogaa
6. dec 2021

je to individuálne, lebo ak si krátko po covide tak protilátky nemusíš mať......treba volať hygienu, príp. tvoj lekár už bude vedieť či sa na teba karanténa vzťahuje alebo nie.....lebo človek bezrostredne po prekonaní nemá protilátky......aj po očkovaní sa čaká 14dní

euka210
6. dec 2021

No ked si teraz prekonala, tak nie si v karantene. Syn nam doniesol, ja bola neskor pozitivna, on uz mal po karantene a chodil do skoly a mne este karantena bezala...druhy syn ktory bol negat, musel byt v karantene so mnou.

euka210
6. dec 2021

@mogaa matka zem!...prekonanie je uplne nieco ine ako ockovanie...ako ked...je vojna a ...hrame sa na vojnu

mmoni89
6. dec 2021

Tebe keď karantena skončila a nemáš už 3dni žiadne príznaky môžeš normálne fungovať, na teba sa už nevzťahuje karantena