Musia svrbiet stipance?ci staci ze je len kusanec a bez skrabania ?blcha abo plostica
@elzena2 tak hovori sa tomu roztoce
Plostixe ci svrbeli ?a mala si aj vyrazky?
Roztoce predsa nestipu, na roztoce mozes mat alergiu. Ja mam alergiu na roztoce a svrbi ma vtedy cele telo ale ziadne stipance nebyvaju. Ked tak plostice alebo blchy, tie hryzu.
@petamich a svrbia?
Podla mna ano
@petamich hm divne mozno mam len lepsiu imunitu,ktovie
Ano, od plostic som mala svrbiace stipance/vyrazky. Ale to som si doniesla z exotiky, nemyslim si,že je bezne na Slovensku a obzvlast doma, že by si mal človek plostice. Roztoce ma asi každý v malej miere v matracoch. A blchy neviem, to tuším len zo zvierat môže preskocit a vraj skacu poriadne vysoko. Ved daj fotku, čo máš, aj tak si anonym.
@elzena2 plostic na SK je tolko,zeby si sa cudovala
@elzena2 presne ako pises. Roztocov mame doma miliony a nestipu, mozeme byt alergicky na ich vykaly , zial. Nevidis ich.
Plostice su v spinavych domacnostiach alebo napr.z hotela donesene, stipu a treba sa ich zbavit, su viditelne. Nie su bezne. Blchy su najma od psov a in6ch zvierat, stipu, vidis ich.
@jamidea precitaj si prispevky o plosticiach a budes prekvspenaaaaa kolko slusnych ludi ich ma
To by som tipla na blchu, porovnaj si to s tymito fotkami. Ja som mala take, ako je ta fotka "Štípance od ploštice na tvári – silnejšia rekacia na poštípani". https://stopplostice.sk/co-ma-v-noci-stipe-plos...
@elzena2 uz je postipane aj moje dieta ,sice pod trickom,ale bude to zrejme plostice,zajtra dojdu deratizery spravit dezinsekciu
Tak blcha, roztoce alebo plostice? Ja som mala od plostic a boli to vždy viacere (2-3) za sebou v jednom rade a svrbeli riadne. Na roztoce mavaju ludia len alergiu, nie?