Musia štípance od roztočov svrbieť?

4. jan 2025

Musia svrbiet stipance?ci staci ze je len kusanec a bez skrabania ?blcha abo plostica

elzena2
4. jan 2025

Tak blcha, roztoce alebo plostice? Ja som mala od plostic a boli to vždy viacere (2-3) za sebou v jednom rade a svrbeli riadne. Na roztoce mavaju ludia len alergiu, nie?

autor
4. jan 2025

@elzena2 tak hovori sa tomu roztoce
Plostixe ci svrbeli ?a mala si aj vyrazky?

petamich
4. jan 2025

Roztoce predsa nestipu, na roztoce mozes mat alergiu. Ja mam alergiu na roztoce a svrbi ma vtedy cele telo ale ziadne stipance nebyvaju. Ked tak plostice alebo blchy, tie hryzu.

autor
4. jan 2025

@petamich a svrbia?

petamich
4. jan 2025

Podla mna ano

autor
4. jan 2025

@petamich hm divne mozno mam len lepsiu imunitu,ktovie

elzena2
4. jan 2025

Ano, od plostic som mala svrbiace stipance/vyrazky. Ale to som si doniesla z exotiky, nemyslim si,že je bezne na Slovensku a obzvlast doma, že by si mal človek plostice. Roztoce ma asi každý v malej miere v matracoch. A blchy neviem, to tuším len zo zvierat môže preskocit a vraj skacu poriadne vysoko. Ved daj fotku, čo máš, aj tak si anonym.

autor
4. jan 2025

@elzena2 plostic na SK je tolko,zeby si sa cudovala

jamidea
4. jan 2025

@elzena2 presne ako pises. Roztocov mame doma miliony a nestipu, mozeme byt alergicky na ich vykaly , zial. Nevidis ich.
Plostice su v spinavych domacnostiach alebo napr.z hotela donesene, stipu a treba sa ich zbavit, su viditelne. Nie su bezne. Blchy su najma od psov a in6ch zvierat, stipu, vidis ich.

autor
4. jan 2025

@jamidea precitaj si prispevky o plosticiach a budes prekvspenaaaaa kolko slusnych ludi ich ma

elzena2
Včera o 13:19

To by som tipla na blchu, porovnaj si to s tymito fotkami. Ja som mala take, ako je ta fotka "Štípance od ploštice na tvári – silnejšia rekacia na poštípani". https://stopplostice.sk/co-ma-v-noci-stipe-plos...

autor
Včera o 13:25

@elzena2 uz je postipane aj moje dieta ,sice pod trickom,ale bude to zrejme plostice,zajtra dojdu deratizery spravit dezinsekciu