MUDr. Urabáni - Banská Bystrica, Simba Zl

dunatena
20. dec 2014

DObry den, mate niekto skusenosti s tymto lekarom, zacala som do tento ambulancie chodit este ako pubertiacka este k MUDr. Philadelphymu <3 (najlepsi lekar v mojom zivote), najprv antikon., potom uz len beznerocne. Potom ambulaciu prebral Urbani, no u neho som bola len par krat, ale som neskutocne nepokojna, hlavne po poslednej navsteve, kedy bol neskutocne arogantny a necitlivy... Tykanie striedal s vykanim, co ma neskutocne vytacalo. Mate aj vy nejake skusenosti? Kedze som teraz tehotna, chcela by som dobreho lekara, ale tento mi tak nepripada.

17alexis
20. dec 2014

@dunatena neviem ti poradiť s Urbanim, no pokiaľ zvažuješ zmenu, tak asi by som nešla k Zvarovi - od toho plánujem "utiecť", hoci k tebe ako k tehotnej by sa asi správal inak ako ku mne. 🙂 Kamoška si veľmi chváli Jenču v Rooseveltke, vraj aj berie nové pacientky, Trška je fajn, no neberie nové, k nemu zas chodí ďalšia kamoška a ja zvažujem Vodeckého, ten tiež neberie, no môj kožný je jeho kamoš, tak ma vezme. 🙂 Z počutia známych by som isto nešla k Fulmekovej ani k Petrovičovej.

dunatena
autor
22. dec 2014

@17alexis dakujem velmi pekne za rady, som zo Zvolena, ale pocas studia v BB mi bolo jedno kam chodim, ale teraz si neviem predstavit s bruskom sa trepat kazdy mesiac do bb. Uz zohnala vynikajuceho lekara vo Zvolene. 🙂