Ahojte, potrebujem pomoct. Som z Trnavy a tu som aj rodila u dr. Strbovej. Neviete mi poradit ako by som mohla zistit, ci nahodou nema ordinaciu v nemocnici? Viem ze niektori porodnici z nemocnice tam aj ordinuju. Nech hladam akokolvek na internete, nic som nenasla... Je to perfektna doktorka a chcela by som ju za svoju gynekologicku. Alebo mi viete poradit o nejakom dobrom doktorovi, ktory chodi aj k porodom? Ja mam Ugorovu a nula bodov..... Kto pozna tak vie o com hovorim... Este viem o novom primarovi v porodnici, vola sa dr. Pocarovsky a predtym bol v BA, myslim... Mate s nim nejake skusenosti? Dakujem za kazdu infosku.
@misulka_x ahoj aj mna rodila dr.strbova a bola som s nou nadmieru spokojna...je to vyborna dr..k ugorovej som chodila aj ja a horsiu dr asi ani nepoznam...ale skus sa popyta v nemocnici..mozno ti tam nieco povedia...
Baby a neviete ako to je, ked chcem odist od svojej gynekologicky? To jej mam aj vysvetlit preco idem prec? Ci mi len da kartu alebo ako to chodi?
@kristina39 dakujem za info, budem zistovat...
@misulka_x ahoj. Dr. Ilavsky neviem presne ci chodi aj k porodom. No ma pisane gynekolog a aj porodnik. No a dr. Stefanikovu som si vybrala preto, lebo mi operovala aj moju milovanu maminku ked jej zistili nalez na maternici. Vdaka nej tu moja maminecka stale je. No a popritom som na nu pocula vemi dobre referencie. A po vlastnej skusenosti mozem povedat, ze vsetky tie pozitivne ohlasy boli aj pravom.
@misulka_x ja som prechadzala minuly rok od Peciho k dr.Strbovi (otec mladej Strbovej 🙂 ) A teda musela som ist po papier novemu gynekologovi, ze ma prijme do svojej starostlivosti, ked som mala tento papier, tak s nim som si sla k staremu dr,vypytat kartu (resp. len vypis- okopirovanu kartu mi dali a navyse nekompletnu a ani mi to nevydali hned na pockanie, ale az za dva dni som si po to musela prist ako keby som nema nic lepsie na robote 🙂 ).
Na Stefanikovu som posula hodne chvaly. Pri porodoch si vychvalovali aj dr, Dečkova (taky vtipkar). Ja s nimi vsak nejake extra skusenosti nemam (len raz ma prezerali, ked som prenasala a teda obaja boli prijemni aj Stefanikova aj Dečkov). Štrbo ma v TT dobre meno, no už moc dalšich pacientov neprijima (aspon tak mi to tvrdila sestricka minuly rok).
Kym mi nic nebolo, tak som bola s Pecim spokojna, i ked ta jeho sestricka je dost odmerana, ale to mne nevadi, ak si robi dobre robotu. No po mojich koplikaciach v tehotenstve som stratila v neho doveru. I ked netvrdim, ze spravil vyslovene nieco zle, v kazdom pripade sa mi zdalo ze vzhladom na moj stav aky som mala, tak to trosku zlahcil a prinajmensom mal postupovat preciznejsie.
@mackah
@fanta3 ja som bola dnes na poradni a jedna pani si chcela vziat od doktorky kartu a sestricka sa odrazu stala velmi neprijemna a tiez ju odbila tym ze musi mat nejaky papier od noveho doktora... O Strbovi tiez viem ze je super, ale teda neprijima nove pacienky... O Stefanikovej tiez len same chvaly koluju... No na Deckova tiez som len samu chvalu pocula, kym som nemala osobnu skusenost. Chodila som k nemu na poradne do nemocnice a ze teda ma bude aj rodit. Hovoril o zmluve ze sa podpisuje az po porode a ja ze teda dobre... Nic som mu vsak nedala dopredu... A tu asi nastal problem. Ako ma prijali tak ze odrazu on ma nepozna a ani ma nebude rodit a odisiel!!!!! Takze na jeho meno asi len tak...
Ale aj tak dakujem za rady🙂
Ahoj.....s dr. Strbovou ti neviem pomôcť, ale viem Ti poskytnúť veľmi dobrého gynekológa - je to dr. Ilavský, má ordináciu na poliklinike a je aj pôrodník.....no ako pôrodníka som mala dr. Štefánikovú - ona je tiež výborná odborníčka.....
ja som s dr. Ilavským veľmi spokojná, chodím k nemu už niekoľko veľa rokov 🙂 🙂 🙂 .......predtým som chodila dr. Skalickej, ale to bola strašná dr....... 😠 😖