MUDr. Škurla a MUDr. Lipovská v Bratislave

veronkaj
7. sep 2010

Môžete sem prosím napísať názor, skúsenosti alebo ako poznáte týchto lekárov, sú na Šustekovej ul. v BA, idem sa k nim prihlásiť hlavne kvôli uzv v ambulancii a zatial sa mi prístup ktorý mal pri vybavovaní prechodu karty celkom pozdával a aj sestrička je v pohode. Aké máte s nimi teda skúsenosti, rozmýšlam ku ktorému z lekárov ísť ale asi k tej lekárke predsa len je mi to akosi bližšie, dr. Škurla je vraj starší ale to neznamená, že musí byť zlý a určite má aj skúsenosti.
ďakujem

veronkaj
autor
8. sep 2010

no včera som bola, zatial spokojnosť ak máte niekto skúsenosť tak dajte vedieť aj pre ostatné

terezka044
8. sep 2010

ahoj, ja chodim k panovu skurlovi, je to velmi dobry lekar, sice moc nenahovori sam od seba, len zakladne info, ale ked sa clovek pyta, vsetko vysvetli. mam ho velmi rada.
pani lipovsku nepoznam, viem, ze tam robi, ale nikdy som u nej nebola 😉

kathynka
8. sep 2010

pozerala som si stranku dr. skurlu a vyzera to velmi dobre...ja by som chcela tiez zmenit gynekologa, kedze chodim k dr. kollarikovej (tiez na sustekovej) a po poslednej skusenosti jej uz vobec neverim...ma este niekto skusenosti s tymto doktorom?

mimik9911
22. sep 2010

Ahojte, ja tiez chodim do tejto ambulancie, ked som bola tehu najskor som chodila len stredy k Dr. Lipovskej -(ona je aj porodnicka na Antolskej), ale teraz uz aj k Dr. Skurlovi...ja som s nimi spokojna a sestricka je velmi mila a ochotna. Je pravda, ze Dr. Skurla moc toho nenarozprava sam od seba, ale ked sa pytate, tak povie a vysvetli. A maju priamo v ambulancii ultrazvuk, to je dalsie plus.

lusindalulu
11. máj 2011

viem ze trosku starsia tema ale skusim sa spytat ... zaujima ma ako u vas prebieha ultrazvuk u Dr. Skurlu - ukazuje vam aj monitor ? lebo mne nie a neviem ci sa ho mozem spytat aby mi ukazal alebo co .. je dost blbe nic nevidiet ked sa jedna o moje mimco :-/

sisiplank
11. jún 2012

Ja chodím k nemu, ale neviem či nezmením lekára, nie že by nebol dobrý, ale už 2x som bola na sono ( v 6 a 8 týždni tehot.) a 2x som platila 13 €čo sa mi zdá troška moc, na obyčajne sono. Pýtala som sa tehotnej kamošky, ktorá chodí tiež k nemu a ona neplatila zatial v 30 týždni ani jedno sono, tak neviem či pýta platby podľa poisťovne, ja mám Všzp a ona Dôveru ? Má niekto skúsenosť s platbami u neho ?
Ďakujem

alena16
11. jún 2012

@sisiplank Ja som k nemu chodila asi 2 roky, ale odišla som. Konkrétne k cenám sona ti nenapíšem, ale nebolo som určite spokojná s tým, že nič nevysetlil, keď som mala nejaký problém a keď som sa spýtala , tak ma iba vysmial, že "zas ďalšia, čo číta blbosti na internete". Tak som mu povedala, že ja ich nebudem čítať, ak mi povie on o tom niečo, na čo mu mi nič nepovedal... No proste otras, radšej preč od neho!

evaon
5. júl 2012

@sisiplank Ahoj, mam pocit, ze ma novy ultrazvuk a vyberat zacal az teraz. Minule tehu - rok dozadu som neplatila nic a teraz ako ty 13 😒

bibianka012
3. nov 2013

Dr. Škurla je môj prvý gynekológ a už po prvej návšteve uňho som mala rozporuplné pocity - totálne lahostajný prístup až nezáujem by som povedala, preto som si ešte v deň prvej návštevy našla iného lekára v BA - úplný opak, vysvetlil diagnózu, aj keď išlo len o kvasinkovú infekciu vysvetlil o čo ide, z čoho to môže byť, aké lieky a pod., Dr. Škurla len mykol plecom a povedal, že asi nejaká infekcia...nehovoria o výsledkoch cytologického steru, kedy ma strašili rakovinou a rakovinnými bunkami v krčku, kde zase opäť druhý lekár pozrel na výsledky a vysvetlil že o žiadne rakovinné bunky sa nejedná, tak si sprav názor :P proste Dr. Škurla je podla môjho názoru jeden velký otras!!! a absolútne ho neospravedlňuje že je tichý, proste lekár musí vedieť vysvetliť diagnózu a nie držať jazyk za zubami jak partizán!! NEOPORÚČAM

ihned13
30. apr 2015

Neodporucam is na 3D/4D ultrazvuk, k Mudr Skurlovi, ma sice na to stroj ale nevie na nom vobec robit, a hlavne sestricka vas bude prehovarat ze najlepsie snimky su okolo 26 tt, ale nie je to pravda, najlepsie 3D/4D fotky video su v 21tt- 23tt, nedajte sa prehovorit, mne robila pri dcere 4D Radma na strecnianskej a uplne krasny zaznam, no a Skurla len plno reci ze mi narobi fotiek kolko chcem a sprepacenim hovno z toho mi urobil, ani len jedno poriadne foto, a ze vraj 4D teraz nevie urobit, no len mam mrzi ze som dala na sestricku, a nedala som si to spravit v 21tt, no co uz cas sa neda vratit spat a tehotna uz nikdy viac nebudem, moja skoda, ale odporucam Radma na strecnianskej,