Chcela by som sa opýtať či máte niekto s ním skúsenosti, je v Rim. Sobote a zaoberá sa aj liečeteľstvom. Bola som tam v stredu a zatiaľ čakám na výsledky jeho snahy...
Diky Sendy za odpoved, no mne povedal ze tak 3 dni a potom by som mala vidiet vysledky, no dneska je 4-ty a zatial nic, no môj problem bol alebo je skor psychycky....
Dakujem Vam za IP 🙂
Ahoj , bola u neho moja sestra so synátorom, ktorý sa zajakáva a pomohol mu veľmi . Po troch mesiacoch bola na kontrole a malý sa znova zlepšil... čiže ja ho možem len doporučiť.
prosím Vás, nemáte niekto kontakt na pána Očkajáka z RS?? mala som ho a stratila som ho, ďakujem
Dr. Ockajak pred par rokmi velmi pomohol mojmu otcovi a odvtedy bolo za nim niekolko nasich znamych. Za nas odporucam.
ahojte. mate niekto cerstvejsie info? Rozmyslam ci sa neobjednat este raz. dakujem
Mám samé dobré skúsenosti s MUDR Očkajákom. Mama začala veľmi slabnúť, bola veľmi unavená, nemohla nič robiť, má veľmi poškodenú platničku na driekovej chrbtici, zničené bedrové kĺby, ramenné kĺby a kolená. Má ešte len 72 rokov a vypadalo to už s ňou veľmi zle. Po troch návštevách sa akoby postupne znova narodila, dostala silu a môže robiť aj na záhradke, čo už vôbec predtým nebolo možné.
Mne zastalo podnikanie. Všetky podmienky na dobré výsledky podnikania boli dodržané ale všetko akoby stálo. Po jeho návštevách sa všetko postupne rozhýbalo a vrátilo sa na úroveň normálu. Nie tak ako to bolo pred krízou ale je to dobré. Tiež som mal nevysvetlitelnú slabosť a únavu, stále sa to zhoršovalo asi dva roky a aj toto odstránil. Do predchádzajúceho normálu som sa dostal až po troch sedeniach ale u každého to môže byť inak. Len treba byť trpezlivý. Rýchle zlepšenie by v tele mohlo vyvolať reakciu, čiže zhoršenie a tak pomalým postupným zlepšovaním sa vyhýba zhoršeniu problémov. Ale výsledok je obdivuhodný.
@sendyhubka
@janaka1
@jpluss
@koralkova prosim info osobne aj ip.mam pochybnosti...
Ahojte, vie mi niekto poradiť s čím presne sa p.Ockajak zaoberá? Mám pociť, že mi o chvíľu aj záchod spadne na hlavu. Ďakujem
Ahojte 🙂 , vedel by si niekto poradiť liečiteľa, veštca alebo numerológa v RS? prípadne v okolí.
Súrne . Ďakujem pekne.
Ahojte.Poznam pana doktora uz par rokov. 2krat som absolvovala unho sedenie,2x mi pomohol.1x som len oci vygulila,co vsetko som sa dozvedela,ale ozaj mi pomohol. Potom po 2 rokoch som sla znova,bolava znicena. Znova to bol on,kto mi pomohol,za par minut. Proste vysledok bol viditelny hned,alebo (sa dostavil hned.)
Niekolko kamaratov ,ktori unho boli ,mi tiez povedali,ze im pomohol.Momentalne mam znova problemy,asi 3 roky presli,od navstevy u pana doktora,dnes sa idem objednat a verim,ze to bude on,kto mi pomoze
ja k nemu chodim s prestavkami uz niekolko rokov, vzdy mi pomohol, mozem iba odporucit.
Ahojte,a kolko berie pán Očkaják za jedno sedenie?o dispozičnej prognostike som dnes čítal,vraj sa jedná o nebezpečnú sektu
baby prosim vas nemate niektora kontak na Mudr. Ockajaka ? Je to surne, dakujem
Pisem po X rokoch, nepomohol mi Vobec, Skoda casu a penazi
Presne tak! Našla som niekoho oveľa lepšieho! 😀
Koho ?
@slavonnicka16 Koho poznas lepsieho ako Ockajaka, das mi prosim kontakt ?
@aly Vies prosim niekoho poradit ked mam psychycky problem ?
@ferostanko neviem 😖
@zoe_25 nemate nahodou kontakt na pana liecitela?dakujem
Nikto nedokaze zazraky, iba Pan Jezis. Vylucil som lieky, liecitelov a vestice. Zacal som chodit do kostola a doucovat sa katechizmus. Treba si najst silne veriaceho priatela, aby ti vysvetlil comu nerozumies. skutocne to pomaha a samozrejme musis tomu verit.
ahoj
bola som u neho a pomohol mi. Mala som problemy s rukou. Aj mojej sestre pomohol........ Mam este jeden velky problem a bola som u neho 17.4. ale neviem........ teda aspon to zvladam, ked zatial nic ine.......