MUDr. Očkaják z Rimavskej Soboty a jeho liečiteľské schopnosti

aly
7. máj 2010

Chcela by som sa opýtať či máte niekto s ním skúsenosti, je v Rim. Sobote a zaoberá sa aj liečeteľstvom. Bola som tam v stredu a zatiaľ čakám na výsledky jeho snahy...

sendyhubka
7. máj 2010

ahoj
bola som u neho a pomohol mi. Mala som problemy s rukou. Aj mojej sestre pomohol........ Mam este jeden velky problem a bola som u neho 17.4. ale neviem........ teda aspon to zvladam, ked zatial nic ine.......

aly
autor
9. máj 2010

Diky Sendy za odpoved, no mne povedal ze tak 3 dni a potom by som mala vidiet vysledky, no dneska je 4-ty a zatial nic, no môj problem bol alebo je skor psychycky....

aly
autor
10. máj 2010

Dakujem Vam za IP 🙂

koralkova
27. mar 2011

Ahoj , bola u neho moja sestra so synátorom, ktorý sa zajakáva a pomohol mu veľmi . Po troch mesiacoch bola na kontrole a malý sa znova zlepšil... čiže ja ho možem len doporučiť.

jpluss
9. apr 2011

prosím Vás, nemáte niekto kontakt na pána Očkajáka z RS?? mala som ho a stratila som ho, ďakujem

jpluss
11. apr 2011

@koralkova prosim ta mohla by si mi poskytnut na neho kontakt? neviem ho najst a uz som vsetko prehladala

janaka1
13. apr 2011

Dr. Ockajak pred par rokmi velmi pomohol mojmu otcovi a odvtedy bolo za nim niekolko nasich znamych. Za nas odporucam.

sendyhubka
25. sep 2011

ahojte. mate niekto cerstvejsie info? Rozmyslam ci sa neobjednat este raz. dakujem

jano43
25. máj 2012

Mám samé dobré skúsenosti s MUDR Očkajákom. Mama začala veľmi slabnúť, bola veľmi unavená, nemohla nič robiť, má veľmi poškodenú platničku na driekovej chrbtici, zničené bedrové kĺby, ramenné kĺby a kolená. Má ešte len 72 rokov a vypadalo to už s ňou veľmi zle. Po troch návštevách sa akoby postupne znova narodila, dostala silu a môže robiť aj na záhradke, čo už vôbec predtým nebolo možné.
Mne zastalo podnikanie. Všetky podmienky na dobré výsledky podnikania boli dodržané ale všetko akoby stálo. Po jeho návštevách sa všetko postupne rozhýbalo a vrátilo sa na úroveň normálu. Nie tak ako to bolo pred krízou ale je to dobré. Tiež som mal nevysvetlitelnú slabosť a únavu, stále sa to zhoršovalo asi dva roky a aj toto odstránil. Do predchádzajúceho normálu som sa dostal až po troch sedeniach ale u každého to môže byť inak. Len treba byť trpezlivý. Rýchle zlepšenie by v tele mohlo vyvolať reakciu, čiže zhoršenie a tak pomalým postupným zlepšovaním sa vyhýba zhoršeniu problémov. Ale výsledok je obdivuhodný.

daska58
14. júl 2012

@sendyhubka
@janaka1
@jpluss
@koralkova prosim info osobne aj ip.mam pochybnosti...

kinna
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
agtz
20. máj 2013

@aly --on je dobry odbornik to mi ver

aly
autor
20. máj 2013

@agtz no mne vôbec nepomohol s mojim problemov ☹

monaeg
17. jún 2013

Ahojte, vie mi niekto poradiť s čím presne sa p.Ockajak zaoberá? Mám pociť, že mi o chvíľu aj záchod spadne na hlavu. Ďakujem

bocjanka
30. jún 2013

@monaeg dispozičnou prognostikou, chodila som tam so mnou a teraz aj s malým, spokojnosť.

renuskazet
6. júl 2013

Ahojte 🙂 , vedel by si niekto poradiť liečiteľa, veštca alebo numerológa v RS? prípadne v okolí.
Súrne . Ďakujem pekne.

lorens
21. okt 2013

Ahojte.Poznam pana doktora uz par rokov. 2krat som absolvovala unho sedenie,2x mi pomohol.1x som len oci vygulila,co vsetko som sa dozvedela,ale ozaj mi pomohol. Potom po 2 rokoch som sla znova,bolava znicena. Znova to bol on,kto mi pomohol,za par minut. Proste vysledok bol viditelny hned,alebo (sa dostavil hned.)
Niekolko kamaratov ,ktori unho boli ,mi tiez povedali,ze im pomohol.Momentalne mam znova problemy,asi 3 roky presli,od navstevy u pana doktora,dnes sa idem objednat a verim,ze to bude on,kto mi pomoze

zoe_25
13. feb 2014

ja k nemu chodim s prestavkami uz niekolko rokov, vzdy mi pomohol, mozem iba odporucit.

heno76
22. okt 2014

Ahojte,a kolko berie pán Očkaják za jedno sedenie?o dispozičnej prognostike som dnes čítal,vraj sa jedná o nebezpečnú sektu

kitky55
7. máj 2015

baby prosim vas nemate niektora kontak na Mudr. Ockajaka ? Je to surne, dakujem

aly
autor
8. apr 2016

Pisem po X rokoch, nepomohol mi Vobec, Skoda casu a penazi

slavinocka16
8. apr 2016

Presne tak! Našla som niekoho oveľa lepšieho! 😀

magduska111
28. máj 2016

Koho ?

ferostanko
22. sep 2016

@slavonnicka16 Koho poznas lepsieho ako Ockajaka, das mi prosim kontakt ?

ferostanko
22. sep 2016

@aly Vies prosim niekoho poradit ked mam psychycky problem ?

aly
autor
23. sep 2016

@ferostanko neviem 😖

luckadurkyova
10. máj 2017

@zoe_25 nemate nahodou kontakt na pana liecitela?dakujem

ferostanko
10. máj 2017

Nikto nedokaze zazraky, iba Pan Jezis. Vylucil som lieky, liecitelov a vestice. Zacal som chodit do kostola a doucovat sa katechizmus. Treba si najst silne veriaceho priatela, aby ti vysvetlil comu nerozumies. skutocne to pomaha a samozrejme musis tomu verit.