MUDr. Miroslava Záhradniková a vaše skúsenosti

hanycka
6. júl 2012

Prosim, mate niektora skusenosti s gynekologickou Zahradnikovou? Ordinuje na Dlhych Dieloch, neviem o nej najst nijake referencie. Vopred dakujem za reakcie- ak k nej niektora chodite a podelite sa o svoje skusenosti 🙂.

twistie
8. júl 2012

@hanycka ahoj, ja som si hladala gyn asi pred dvoma rokmi a kedze ulica na ktorej byvame patri pod nu, tak som tam zavolala. no poviem ti, stacilo mi... ani som sa tam neunuvala.. nieco otrasne. ona totiz nema sestricku (som sa niekde docitala) takze je asi na to sama ale ta reakcia v telefone ma zabila. tak som si nasla inu...

hanycka
autor
8. júl 2012

dakujem za odpoved a prosim ta, koho si si nasla, lebo ja uz absolutne neviem kam mam ist....byvam na dlhych dieloch, chcela som nieco blizko, ale vyzera to tak, ze dobry gyn, ktory berie aj nove pacientky sa tu nenachadza....:/

sunnysummer
8. júl 2012

@hanycka ahj, pisem ti teraz zo svojho nicku, bola u mna segra a nevsimla som i, ze je neodhlasena. presne tento problem om mala aj ja, kebyze byvam o ulicu dalej, tak patrim ku kajabovi dole na poliklinke a musel by ma zobrat keby som bola v jeho rajone. ale smola...inych neberie. ale on je vraj super. teraz mam dr. sice az vo vrakuni, cize cez cele mesto, ale zatial nelutujem (katarina raslova)

elysa
30. aug 2013

Ahojte 🙂 Ja som chodila ku p. Záhradnikovej... Akože to že nemá sestričku je veeeeľmi zlé. Ale zas na druhej strane neni sú kvôli tomu v jej čakárni hodinové rady. No ale to asi pre to, že od nej dosť pacientok odchádza. Keď som ku nej chodila len raz za rok na preventívku a po recept na antikoncepciu, tak v pohode... Teda odhliadnúc od toho, že na odber krvi na pečeňové testy som musela chodiť ku svojej všeobecnej doktorke 😠 No ale teraz plánujeme bábo a objavili sa u mňa určité problémy, tak som sa rozhodla zmeniť ju. Pretože ona na svojom ultrazvuku nebola schopná na 100 % rozlíšiť či naozaj ide o diagnózu, ktorú si myslela že mám. A druhá vec je komunikácia. Sama by mi nič nepovedala a keď som sa pýtala, dostala som veľmi neurčité a nejansné odpovede. Takže zvolila som si inú lekárku a vidím rozdiel. Aj v citlivosti pri vyšetrení, v komunikácií a celkovo. Takže ja som so svojim rozhodnutím spokojná 🙂

pietrula
13. júl 2022

@elysa
@twistie Baby, vtedy este mala normalnu ambulanciu? Lebo teraz ordinuje v byte..