MUDr. Marčela Tichová

lenocka23
1. jan 2013

Ahojte baby, poznate niektora gynekologicku Marčelu Tichovu. Ma novootvorenu ambulanciu v Rovinke a predtym ako by som k nej zasla, by som chcela zistit, kto je to.. Tu na MK som o nej nenasla nic, a ani ujo google sa moc nevyznamenal.. 😉 Dakujem za akykolvek prispevok, ci skusenost.. 🙂

a0401679
9. jan 2013

Ahoj Lenocka,
Ja pani Doktorku mozem len odporucit.....vsetko co je v tych hodnoteniach (od Krii) je pravda, bez prehanania...len by som dodala malickost: ambulancia v Rovinke je naozaj na super urovni....idem tam uz druhy krat...teraz na sono prsnikov....inak tu je web na ambulanciu: www.drtichova.sk
Dufam ze som pomohla 😉

Pekny vecer prajem

bubet
3. apr 2013

Som pacientkou pani Doktorky uz 18 rokov, a som s ňou mimoriadne spokojná. Jej odbornosť a ľudský prístup ma pri každej návšte presvedčaí o tom, že som si dobre vybrala. Ambulancia v Rovinke je super, objednáva sa na čas, no vo večerných hodinách a je mimo systému zdrav. poisťovní. Pani Dr. má ambulanciu aj v Zlatých Klasoch, vybavenie aj tam je OK len tam sa caká na vyšetrenie cca 2 hodiny.

a0401679
16. apr 2013

aj do Zlatych Klasov da da objednat na cas....myslim ze to stoji do 10 Eur...ale zavolaj tam a spytaj sa 😉

mmiticka
19. nov 2015

Ja tiez chodim pani doktorke,je ozaj velmi dobra.Len teraz riesim jeden problem.chodim do zlatych klasov.som tehotna a uz druhy krat za sono vypytala 22.50.prvy krat mi nedala potvrdenie,na druhy krat som si ho vypytala.je to pre mna divne ze pyta peniaze lebo pocas tehotenstva je to sucast vysetrenia a ziadny standart.zmluvu s poistovnou ma a ked som volala do piostovne tak mi potrvdili to ze nema brat peniaze.ako to mam teraz riesit?dakujem

a0401679
7. dec 2015

ahoj mmiticka,
pokial ja viem zo ZP su hradene len 3 Ultrazvuky pocas tehotenstva a pani doktorka si tieto 3 rozdeli na tie "dolezite"....ale ktore to presne su to ti neviem povedat....skus sa jej spytat, urcite ti to rada vysvetli 😉

mmiticka
7. dec 2015

a0401679
ved prave ze robila mi uz 3 a v kazde som si hradila.tak uvidim ked tam teraz pojdem ci bude znovu pytat.ak hej tak nezaplatim..mam uz predsa predplatene... 😀