Ahojte baby, poznate niektora gynekologicku Marčelu Tichovu. Ma novootvorenu ambulanciu v Rovinke a predtym ako by som k nej zasla, by som chcela zistit, kto je to.. Tu na MK som o nej nenasla nic, a ani ujo google sa moc nevyznamenal.. 😉 Dakujem za akykolvek prispevok, ci skusenost.. 🙂
Ahoj Lenocka,
Ja pani Doktorku mozem len odporucit.....vsetko co je v tych hodnoteniach (od Krii) je pravda, bez prehanania...len by som dodala malickost: ambulancia v Rovinke je naozaj na super urovni....idem tam uz druhy krat...teraz na sono prsnikov....inak tu je web na ambulanciu: www.drtichova.sk
Dufam ze som pomohla 😉
Pekny vecer prajem
Som pacientkou pani Doktorky uz 18 rokov, a som s ňou mimoriadne spokojná. Jej odbornosť a ľudský prístup ma pri každej návšte presvedčaí o tom, že som si dobre vybrala. Ambulancia v Rovinke je super, objednáva sa na čas, no vo večerných hodinách a je mimo systému zdrav. poisťovní. Pani Dr. má ambulanciu aj v Zlatých Klasoch, vybavenie aj tam je OK len tam sa caká na vyšetrenie cca 2 hodiny.
aj do Zlatych Klasov da da objednat na cas....myslim ze to stoji do 10 Eur...ale zavolaj tam a spytaj sa 😉
Ja tiez chodim pani doktorke,je ozaj velmi dobra.Len teraz riesim jeden problem.chodim do zlatych klasov.som tehotna a uz druhy krat za sono vypytala 22.50.prvy krat mi nedala potvrdenie,na druhy krat som si ho vypytala.je to pre mna divne ze pyta peniaze lebo pocas tehotenstva je to sucast vysetrenia a ziadny standart.zmluvu s poistovnou ma a ked som volala do piostovne tak mi potrvdili to ze nema brat peniaze.ako to mam teraz riesit?dakujem
ahoj mmiticka,
pokial ja viem zo ZP su hradene len 3 Ultrazvuky pocas tehotenstva a pani doktorka si tieto 3 rozdeli na tie "dolezite"....ale ktore to presne su to ti neviem povedat....skus sa jej spytat, urcite ti to rada vysvetli 😉
a0401679
ved prave ze robila mi uz 3 a v kazde som si hradila.tak uvidim ked tam teraz pojdem ci bude znovu pytat.ak hej tak nezaplatim..mam uz predsa predplatene... 😀
http://www.lekar.sk/467/mudr-marcela-tichova/ho...