MUDr. Lani v Žiline

ewita11
12. máj 2013

Ahojte kocky. Poznate niekto doktora Laniho v Ziline? Citala som na neho vela dobreho, ale najnovsie som nasla info, ze si uctuje aj za to co nespravi. Je to pravda? Kolko sa u neho plati? Ake ma vybavenie?
A co doktor Ficek alebo Sudek? Mate s nimi skusenosti?
Dakujem za nazory

brita
12. máj 2013

Ja chodim k Lanimu a som spokojna. Neviem o tom, ze by si uctoval za nieco, co nevykonal. Je velmi seriozny a na pacientky trpezlivy. Nehovorim, ze je spickovy odbornik, ale nie je ani ziadny fuser. Proste normalny doktor. A ma dobru sestricku, co je tiez dost dolezite. 😉 Ma aj webovu stranku http://www.gynekolog-zilina.sk/.

mata24
12. máj 2013

@ewita11 ja k nemu tiez chodim a som spokojna. Mne jeho system vyhovuje, hlavne ze sa da objednat a nemusim tam travit pol dna. Za objedananie berie 5 eur. Myslim ze navyse neuctuje nic,len to co spravi. A sestricka je fakt velmi mila.
Ficeka som mala teraz pri porode, bola som max. Spokojna ale neviem ci ma klasicku ambulanciu ked robi v nemocnici.

ewita11
autor
13. máj 2013

A co sa tyka vybavenia? Ma tam sono a podobne, alebo je potrebne chodit niekam inam v pripade potreby?

mata24
13. máj 2013

@ewita11 sono ma, akurat v tehotenstve posiela aj do nemocnice, prve robil on a potom uz v nemocnici. Ale mimo tehu na prehliadkach mi vzdy robil priamo v ambulancii.

ewita11
autor
13. máj 2013

@mata24 Dakujem pekne za odpevede 🙂. Uz dlhsi cas si hladam lekara v Ziline. Asi to teda skusim u Laniho. Plati sa u neho aj za beznu preventivku, ci vstupnu prehliadku?

mata24
13. máj 2013

@ewita11 za preventivku nie, to hradi poistovna, so vstupnou neviem ako to je,to si uz nepamatam. Ale kludne zavolaj sestricke ta ti povie a fakt je velmi zlata.

ewita11
autor
20. máj 2013

@mata24 Ahoj. Tak som tam volala a objednala ma na buduci pondelok. Sestricka bola celkom v pohode, len mi prisla trochu hrrr, ale nemala problem ma objednat, tak super. Konecne tu budem mat lekara. Sestricka mi povedala, ze si mam zobrat suknu a ponozky. Trochu sa vsak bojim, lebo doma som mala zenu a k chlapovi som este nechodila.

brita
15. nov 2013

Ahojte kocky, DR. Lani sa prestahoval na Stefanikovu ulicu, ak by niekto nahodou nemal tuto info 😉 Ma to tam pekne.
Pozri jeho web:http://www.gynekolog-zilina.sk/

jani44
3. jan 2016

Ahojte baby aké máte skúsenosti s týmto doktorom pri vypisovani PN počas tehotenstva? Keďže naša cesta za bábätkom nebola jednoduchá a až z pomocou CAR v Martine sa nám to podarilo, tak mi odporučili kludovy režim, tak sa chcem opýtať aký je pán doktor ochotný pri vypisovani PN. Síce som jeho pacientku už roky ale nikdy som PN nepotrebovala takže nemám skúsenosti. Ďakujem veľmi pekne za odpoveď ☺

ellieellie
3. dec 2018

Napíšem svoju skúsenosť, možno niekomu pomôže. Sama som tu naňho hľadala recenzie. Čítala som o ňom, že je dosť nepríjemný, arogantný. Zatiaľ nemám taký dojem, je v pohode, správa sa ku mne primerane, sestrička je veeľmi milá a zlatá. Som však nepríjemne zarazená z fungovania, resp. nefungovania tejto ambulancie. Prestúpila som od doktora z malého mestečka a akosi som si myslela, že vo veľkom meste to bude na inej úrovni. Žiaľ, opak je pravdou. Ordinácia slabšie vybavená. Poplatky však oveľa vyššie. Kabínka na prezlečenie sa nachádza u sestričky a potom u nej treba “s holým zadkom” čakať na vyšestrenie u doktora. Čakanie na vyšetrenie napriek objednaniu nikdy menej ako 30 minút. Naposledy som bola nepríjemne zarazená, keď som si mala prísť pre žiadanku na odborné vyšetrenie kvôli zlým výsledkom. U bývalého pána doktora to klapalo ako hodinky, doktor vypísal papierik, dal sestričke, mohla som hocikedy zaklopať a bolo vybavené za 2 minúty. U p. doktora Lániho sa to nedá (typické nedá sa, nemáme, nezáujem - bez odôvodnenia prečo). Musela som sa objednať, čakala som 45 minút, doktor mi prakticky medzi dverami papierik vypísal a dovidenia. Zabitá skoro hodina, úplne zbytočne. Mám ročného syna, ktorého mi zatiaľ musí manžel strážiť, vymeškáva z práce, takže takto zbytočne zabitý čas ma fakt štve. A ďalšia vec, čo mi chýba v porovnaní s bývalým pánom doktorom - uňho každé vyšetrenie začínalo otázkou: “Ako sa máte/cítite?” Toto som ešte od p. doktora Lániho nepočula. Ale chápem, že toto posledné bol taký bonus u minulého doktora, určite to nie je bežné. Zatiaľ toľko mojich postrehov 🙂