MUDr. Janiová z Probiosu - skúsenosti

goralenka
17. mar 2014

Dobry den, nemate prosim niekto s touto gynekologickou skusenosti? Na webe som nenasla NIC.
A som aj celko, vytocena, pretoze som rano volala do Probiosu ze sa chcem objednat k Horakovi (rok mi trvalo si na neho zvyknut) a bez toho aby mi to predtym niekto oznamil mi povedali, ze ale on uz je len na Jarabinkovej a uz je tam Dr. Janiova. Za posledne roky som kazdy rok mala ineho gynekologa!! Nikto tam viac ako rok nevydrzi.
Nehovoriac ze to uz s nimi nejak ide dolu vodou pretoze ked som volala ze potrebujem termin na konkretny den, povedala mi ta pani ze na obed. Slusne, v ramci diskusie som sa spytala ci tam nemaju nejaky volny termin aj rano, pretoze mam male dieta a manzel ho musi postrazit a ona ma doslova zvozila ze ked mi povedala na obed, tak na obed, ze oni tam maju pacientky a nemoze ma dat na ten isty termin ako niekoho ineho a blabla, neprijemna bola velmi, bavila sa so mnou ako s debilkom.
Takze, ak sa nieco rapidne nezlepsi, tiez nejake tipy na gynekologa v Ba? Nie som narocny pacient, ale ocakavam slusny pristup a odbornost.
No a nemusi stat zrovna 600 eur na rok...

nikadomi
28. sep 2014

@goralenka ahoj, ja som teraz zistila, že ma tiež zaradili k tejto lekárke, už si tam bola? Aké máš s ňou skúsenosti? Ďakujem vopred za info 🙂