Ahojte. Mate prosim niektorá z vas skúsenosti s doktorom Homolom z Martina ?
aj mňa zaujímajú skúsenosti s týmto doktorom 🙂
je to dobry lekar 🙂
Dobrý je to doktor,kým mu stála cikula,tak poje...l v nemocnici a aj naokolo všetko čo sa dalo,resp.čo mu dalo....aj teraz sa ešte snaží...inak , mestký poslanec a majetný človek,byty,chata na Holiach,síce vodárenská,ale klúče má od nej on a nikto iný....apartmán na floride,aj primátorko,tam už bol...proste dobrý doktor,dievčence.... 😀 😀
Zaujimavy prispevok!! Znie to tak ze bud vas nechal alebo vas nechcel 😀 😀
ja mam dobre skusenosti s nim ale len na profesionalnej urovni! Mozem odporucat!! 😉
Ale zalezi na tom koli comu clovek za nim ide 😀 😀 😀
Ako lekár - plastický, je vraj veľmi šikovný, poznám pár dievčat, ktoré boli ním operované a sú veľmi spokojné. Je to profesionál. Ale ako človeka ho nepoznám.
@jarka18 ahoj zistila si niečo o ňom🙂
@barboravrab ahoj! je veľmi šikovný! známeho operoval, ten je veľmi spokojný... 🙂
@jarka18 👌
@jarka18 a co mu robil
@barboravrab brucho
Bola som na plastike brucha.som nad mieru spokojna.robil ma Dr.Homola...je zlaty clovek a neskutočny odbornik ...chystam sa na dalsi zakrok a urcite chcem jeho.dakujem.
Ja som napríklad spokojná nebola, vyberal mi znamienka a aj po 15 rokoch vidno jazvy ... Ďalšie mi vyberala iná dr a tam som po mesiaci už nemala nič... bratrancovi tiež vyberal znamienka a teda jazvy vidno aj po rokoch...
Tete robil očné viečka, tá spokojná bola...
Ako človek teda mi je vyslovene nesympatický a reči ktoré viedol pri zákroku vrcholne nevhodné...
Inak súhlasím s príspevkom @ajkakajka ... Jednoducho ten chlap je presne taký...
@katrenkaspisiakova ked sa daju 🙃
@girlnextdoor suhlasím, nevkusná, sexuálne orientované narážky. Najradšej by pre........l každú sukňu.
Dobry den mne robil pan doktot Homola prsia (zvacsenie) a musim povedat ze je fakt odbornik ... pristup super ... aj na oddeleni sestricky ... vsetko na 1 ... a v minulosti mi robil aj nos po uraze a naozaj som s nim max. spokojna ...
@ewulik666ahoj, a mohla by si mi dat kontakt na doktora Homolu, chcem na opku pŕs, nikde nevidím ceny ani kontakt, ďakujem.
@janulik12345 Ahoj mozem sa ta opytart ako dopadla plastika? Zhanam info recenzie 🙂
@janulik12345 Aj ti robil upravu? Aka bola cena prosim ta,
@janulik12345 a bolest bola znesitelna?
@janulik12345 dakuejm pekne za info nasla som aj negativne hodnotenia ,,,tak teraz neviem
Ahoj, vidím, že nikto nepíše, to nikoho neoperuje?? Alebo operuje tak, ze sa nikto nechce priznať, že bol u neho🙂)