MUDr. Hrivňák Košice

popelka
23. feb 2012

ahojte ,,,ma niekto skusenosti s d hrivnakom,,,pomohol niekomu,,,,,ak ma manzel pomale spermie,,,vyliecil vas,,,,poradite mi ,,,dakujem

pempusik
23. feb 2012

@popelka kuk do IP 🙂

anjelica
28. feb 2012

@pempusik prosim ta nenapisala by si kontakt na Mudr.Hrivnaka?potrebujeme k nemu ist a nemozeme sa mu dovolat,mozno mas novsie,ine cislo...dakujem

pempusik
28. feb 2012

@anjelica 0903 625 694
ale je pravda, ze sa mu je niekedy tazko dovolat. treba skusit but neskor poobede (ordinacne hodiny maval niekedy poobede) alebo mu iba poslite sms, ze chcete ist na vysetrenie. bud zavola spat alebo posle sms, kedy mu mate zavolat. 🙂

anjelica
28. feb 2012

@pempusik dakujem pekne..dnes cely den nedvihal...skusime napisat sms... 🙂 🙂 🙂

pempusik
28. feb 2012

@anjelica urcite sa vam ozve, mm s nim stale takto komunikoval a dokonca mu raz kazal volat vecer o deviatej 🙂. drzim palce, aby bolo vsetko ok 🙂

anjelica
29. feb 2012

@pempusik dakujem..nasa posledna nadej je Mudr...som zufala,snad poriesi nas problem... ☹ ☹ ☹

nelynka
8. mar 2012

@anjelica ja som mu pisala maila, kde mi napisal aby som volala az okolo 21-21.30h ..alebo ako pise pempusik posli mu SMS on sa ti ozve spet..

martina244
20. máj 2012

Doktora neodporucame!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nasmu otcovi znicil zdruavie.....liecil ho na prostatu, ignoroval roky zvysene PSA,az je z toho rakovina uzlin.Onkolog otcovi vynadal,ze preco nechodil na urologiu a on chodil cele roky bol pod dohladom....arogantny hajzel!

bewik
22. jún 2012

@martina244 ahojky. Prosim ta, co je to PSA? Moj manzel chodi k Hrivnakovi, tak by ma to zaujimalo. Dakujem.

savana12
23. júl 2012

Ahoj, baby prosim, volali ste niektora Dr. Hrivnakovi v poslednych dnoch? Manzel sa mu snazi uz tyzden dovolat a nic. Tak neviem, ci ma dovolenku alebo len nema cas. Volame na toto cislo: 0903 625 694 vzdy okolo 21. hod. Mate niekto aj ine cislo? Dakujeeem za radu.

pativla
15. jan 2013

Dievčata ideme do Humenného na genetiku platí sa tam a koľko?

iwe4
22. jan 2013

Chcem sa spytat, kolko sa plati za vysetrenie spermii u doktora Hrivnaka. ?a ake mate skusenosti. ?. Dakujem za co najkratsiu odpoved....