ahojte baby ake mate skusenosti s Dr. Havlasom v Novych Zamkoch?
áno asi to je pravda, veľmi dolu vodou....
Fu, ja som tam dnes bola, žienky moje, on nechodí do roboty....Iné ženy čo tam boli, vraj už 4 den tam vždy vysedávajú,sestrička mu zavolá či príde, on povedal že príde a neprišiel. Ja som sa ho dnes dočkala, od12 tej som tam sedela, prišiel 15,30, ordinovať začal 16,10 lebo si dal ešte kávičku, cigaretku 😲
Presedela som tam 2,5dňa.Skôr než o 12:00 tam ani netreba ísť.A na objednávanie sa zabudnite.Mám pocit,že tam je cca 3hod.týždenne.
ja sa čudujem že tam ešte chodíte...
@ajena už nie
@nika161511 A ku komu si šla?
Žienky všetko sa zmenilo k lepšiemu, pán doktor je vo svojej ambulancii už každý deň od 8,00 hodiny/ najneskoršie 8,30 hod. /, dá sa objednať bezplatne, a keď prídete neobjednaná ste vybavená v poradí ako prídete.
no toto skutočne klebety neboli, netreba si zakrývať oči pre pravdou, možno sa to zmenilo k lepšiemu čo by bolo dobre pre neho aj pre pacientky. Aj sestrička čo u neho robila celé roky odišla i nému doktorovi, takže to sú skutočnosti.
Viem že mal svoje zlé obdobie, aj lekár je len človek, zradí ho zdravie a celkovo, každý má svoju povahu, a každý si zaslúži druhú šancu, ja len toľko...pracuje ako som už písala vyššie...
dievcata ako je to s nim teraz neviete? dost surne tam asi budem musiet zajst....
Ja som tam minule bola, zas tam nebol, tak som presla dr. Langovej
Majaxy - doktor ordinuje každý deň, len vtedy nie keď má dovolenku alebo školenie, a to má každý lekár raz za čas.....
Ja neviem či sa zmenil odišla som k Langovej
Je príjemná zkata8
Zlatá
To je dobrá sprostosť čo píšete o Dr.H...ja knemu chodí a vždy tak je aj keď som bola tehotná aj teraz...a ďakujem mu je mi zachránil tehotenstvo a Tom prípade aj malého ... Iný dochtor by sa tak nezachoval ako je on....
Doktor ordinuje každý deň.Keď má dovolenku alebo školenie tak má vypísaný zástup,alebo je tam sestrička ktorá odošle súrne stavy zastupujúcemu lekárovi. takže asi tak...
Všetkým ľuďom / ženám / sa nedá vyhovieť, ja poznám ženy čo odišli aj od Dr.Langovej, Dr.Stanka a pod.,že im nevyhovovali.
Chcela by som obnoviť temu, aké máte s nim skusenosti? Ja k nemu chodim nejake tie roky, ale mám pocit že to s nim ide dolu vodou, je to len moj pocit? Akoby do mna chcel len pchať lieky a neriešil príčinu problému.