MUDr. Hajáš Ivan starší a vaše skúsenosti s ním

zlaticko333
9. jún 2012

Ahojte tehulky.
Ja som v 17tt. strašne ma bolí vrchná pravá stolička a mám pocit, žu už aj celá strana. Volala som s páno zubárom Hajášom v Bojniciach. Veľmi ho chvália, tak som mu povedala, že som tehu a či by som mohla prísť, aj keď je sobota a že či mi môže dať injekciu. Tak povedal, že pokiaľ som už v 5 mes., že to nie je problém. Horšie byto bolo, prvé tri mesiace, lebo vtedy sa malé vyvíja a že vtedy injekcie nemôžu dávať. Ale že v tomto mesiaci sú dôležité orgány vyvinuté a že injekcia môže byť. Povedal, že nie je problém, doma bude okolo 16.00. Tak ma to strašne bolí, že sa mi chce plakať! Už odpočítavam minúty. ☹ Máte s týmto pánom zubárom nejaké skúsenosti? Ja som už rozhodnutá, nech mi to aj vytrhne, je mi to jedno, lebo tak ma to bolí, že hotovo. Len sa trošku bojím. Máte niekto s týmto pánom zubárom skúsenosti? Ďakujem.

majka1981
9. jún 2012

@zlaticko333 ja skusenost nemam, ale drzim ti palce, aby vsetko dobre dopadlo!

luna303
9. jún 2012

@zlaticko333 aj ja ti držím palce, aby dobre dopadlo a daj nám potom vedieť! u mňa to len začína. Osmička zub múdrosti mi pod kožou rastie šikmo a začína tlačiť na nerv sedmičky a začína ma to pobolievať. Inak tú osmičku mi mali vyrezávať chirurgicky, ale keď som ostala tehu tak som to nemohla podstúpiť a teraz sa modlím, aby som to do pôrodu vydržala len s miernymi bolesťami. ☹

zlaticko333
autor
9. jún 2012

Tak baby moje, o 16.30 hod. tam mam byt. prave som s nim dovolala, je na ceste domov. uz nech ta bolest pominie, lebo skrabem steny... ☹ myslite na mna, potom vam napisem, ako som dopadla.

zlaticko333
autor
9. jún 2012

No, zubára mám za sebou. Ženy z PD a okolia, odporúčam pána doktora Hajáša. Dal mi tehotenskú injekciu, a tak bravúrne mi za chvíľonku vytrhol môj boľavý zub, že som mala pocit, že to trvalo sekundu. Fakt super. Síce ma potom napínalo z tej chute tej gázy v ústach, ale pohoda. Idem si ľahnút, na dnes som ubolená dosť 🙂 Tka tehulky a ešte mi povedal, že keď žena v požehnanom stave príde o stoličku, narodí sa jej chlapec 🙂 Tak uvidíme.
Papa zatiaľ.

monickapd
9. jún 2012

@zlaticko333 kolko si platila? ja sa k nemu tiez chystam.. 🙂

zlaticko333
autor
13. jún 2012

@monickapd
Monika, na pohotovosti som platila 30€.

sabina84
20. mar 2013

@monickapd ahoj nasla som to tu a chcem sa opytat ci si u neho bola a ako si bola spokojna?aj ja by som k nemu chcela ist,len ma tam nechcu zobrat :-/

monickapd
20. mar 2013

nie, chodim k zubárovi tu na severe..najlepší zubár pod slnkom 🙂