MUDr. Gabriela Mészárosová

misik777
29. nov 2010

Ahojte,

Poznate alebo chodite nieko prosim ku gynekologicke MUDr. Gabriele Meszarosovej?

Dakujem za odpoved.

zuzka38
3. nov 2011

@misik777 nikto ti nedal info, podarilo sa ti inde ziskat?

pozna ju niekto? spokojnost?

misik777
autor
3. nov 2011

Ahoj, nakoniec som sa rozhodla pre sukromnu Dr.

micak
16. jan 2012

Pridávam sa - máte skúsenosti s touto gynekologickou? Chodim k nej, zatial som s nou problem nemala i ked...zda sa mi, ze moje pco berie akosi na lahko a nemysli si, ze je dolezite robit nejake dalsie vysetrenia..

adagust
24. máj 2012

Ahojte, ja k nej chodím a nie som spokojná, okrem toho jej správanie sa ku mne je veľmi neprofesionálne. Momentálne si práve hľadám niekoho iného v okolí práve z tohto dôvodu. Som u nej niekoľko rokov, mám teraz 33, bezdetná. Pred 3 rokmi som si bola dať predpísať antikoncepciu a kvôli nízkemu množstvu hormónov sme sa rozhodli pre vaginálny krúžok. Mala som nového partnera a po pol roku som prišla so zápalom spôsobeným kvasinkami. Nasadila mi prvé antibiotiká, druhé antibiotiká, tretie antibiotiká, potom povedala, že je to chronického charakteru alebo že som alergická na nového partnera a že mám ešte skúsiť výplachy. Pri výplachoch ma napadlo, že to môže byť spôsobené tým vaginálnym krúžkom, kde sa baktérie zachytávajú. Požiadala som ju o zmenu antikoncepcie a odvtedy mám pokoj. Ale riešenie som musela navrhnúť JA. Každý rok chodím poctivo na preventívku, minule ma vytočila prednáškou o hygiene - trochu mimo reálneho sveta bežného smrteľníka, sprchovať sa dvakrát denne, najlepšie po KAŽDEJ veľkej potrebe!? A pri menštruácii by som sa mala čistiť pri každej výmene vložky. A vyslovene ma pritom urážala štýlom, že čo ma to moja mama naučila, sprchovať sa iba raz denne, že aká zaostalosť to je v dnešnej dobe atď!!! Dnes mi zase vynadala, že ako to, že nie som zákona znalá, že neviem, že cytológia sa robí iba každé tri roky... že ona ma MUSÍ potom poučovať, pričom to by mali robiť zdravotné poisťovne?! Robím v službách a toto je to, čo nazývame neprofesionálny prístup k zákazníkovi, neviem si predstaviť, že by som mala u nej riešiť tehotenstvo, ktoré plánujeme... 😢

danka1000
29. máj 2012

🙂) ja som si k nej tiež dala kartu nedopatrením, lebo som ju nepoznala, mám 40, ale toto som ešte nezažila,
nesympatická, odporná, po každej návšteve som si nadávala, načo som tam išla, a tiež som mala dojem, že ju zaujímalo hlavne, či jej poisťovňa preplatí, netreba sa nechať urážať, nie je taká skvelá ako sa tvári 🙂

micak
12. júl 2012

@adagust
@danka1000 no damy, ja som si ju vybrala podla fotky na nejakej lekarskej stranke 😀 a som na seba nahnevana, ze som sa nechala oklamat milym usmevom.
Tiez mi hovorila o hygiene - po kazdej velkej potrebe sa umyvat, a min. 2x denne. A ja - mlada hlupa, som vysla od nej s tym, ze co som za cloveka, ked sa umyvam len 1x denne. nasla mi cystu pred 5rokmi, ja som chcela HAK kvoli ochrane, takze som ju uzivala. Mala som xkrat mykozu, chlamydie. Diagnoza - chronicky stav. Ze toho sa uz nezbavim. Stacilo vysadit HAK a pocas roka bez HAK ani raz mykoza!
Povedala mi na jesen, ze mam PCOS - povedala mi ze bud HAK alebo duphaston. kedze sme sa snazili o babo, tak duphaston. Diagnozu skonstatovala ako ked vam v obchode povedia, ze sunka sa minula. Bola som mimo z toho co to vlastne je, zobrala som lieky a odisla. Po mesiaci som k nej ale isla s tym, ze ja chcem predsa babo a len duphastonom sa to nevyriesi. A ona mudra- ze som mlada, ze otehotniet nemusim hned, ze ak sa po roku nepodari mam ist do centra. Totalne chladna, neprijemna..
teraz k nej idem na preventivku, poziadam ju o drilling. Asi viem ako to skonci a preto hned podam ziadost o rozviazanie dohody a idem k inej.

A ta nova sestricka, neviem, nesympaticka!
A ich najnovsi vystrelok - musite cakat do radu - je jedno, ci chcete len tbl predpisat, ci podat papiere o rozviazani dohody, ci na vysetrenie. cakat cakat cakat. A bomba je, ked doktorka pravidelne chodi rano o hodinu neskor do prace.

slovenske zdravotnictvo...

adagust
23. sep 2013

@micak Dufam, ze uz mas davno porieseneho niekoho ineho... Ja som odisla do Modry - Dr. Pavlita... rozdiel 100%... a 10.10. mam termin s prvym babom, pricom Meszarosova ma vyhlasila kvoli tomu 'chronickemu zapalu' za neplodnu 🙂)) Drzim palceky!

lubka2510
6. okt 2013

v zivote som horsiu lekarku gynekologicku nezazila a odchadzali sme niektore pekne znechutene a s placom....baby neriskujte svoje zdravie a este zdravie babatka

cicolatko
2. jan 2014

uplne suhlasim...od tejto doktorky som odchadzala taka zhumplovana, ze som prisla o vajecnik a este mi skracovali aj krcok...a to len preto ze s tym nic nerobila...a pristup veru nic moc...

martinalupi
17. feb 2014

Ahojte!
V sobotu vecer som sa vrátila z nemocnice (kyret) ktoré som absolvovala uz 2krat v priebehu 5mesiacov.potratila som samovoľne dá sa povedať v nejakom +-8-10tt.Pani doktorka mi ani raz počas oboch "tehotenstiev" nezobrala krv na vyšetrenie.Pri prvom len skonštatovala ze asi som tehotná a objednala má na utz na ktorý som uz nestihla dôjsť lebo som predtým potratila.
.Teraz pri druhom mi robila cytologiu,aj keď som jej vravela ze som mala pozitívny test.(nevravím ze to bolo príčinou potratu).V utorok som bola na prvom utz a dr.povedala ze plod nezodpovedá tt a ze som asi otehotnela neskôr.Objednala má na sono o mesiac zase!piatok mi zárodok odišiel.Dr tu mi povedal ze on by určite takto nepostupoval a viac menej má utvrdil v tom čo som mala urobiť uz poprvom potrate.Myslite zema zmysel riešiť to nejako ďalej?Alebo zbaliť kartu a ísť kade-ľahšie?
Ďakujem

katkatonkova
12. jún 2014

Baby dakujeeem...a to som si k nej chcela dat kartu lebo sme sa prestahovali.....radsej ostanem pri svojej doktorke...

sonias9
7. dec 2015

Ahojte babulky, s touto "pani" doktorkou mám takisto LEN negatívne skúsenosti. Vždy, keď som bola na preverntívke, našla mi "zápal" a predpísala tie najdrahšie medikamenty... klasika - biznis 🙄 o cytológiu som ju musela žiadať ja, snažila sa mi predať nejakú lepšiu vyššiu formu. V 26rokoch mi odporúčala očkovanie proti rakovine krčka maternice - ktoré je dobré realizovať pred pohl.stykom a v čo najskoršom veku - a ja už vydatá s celkovo s mužom 8 rokov !! 😕 pri každej návšteve mi dávala prednášku, ktorý prst si kam strčiť s akým mydlom a umývať.. nonsens 😀 presne ako píšete - hovorila to vždy takým povýšeneckým tónom, akoby som bola nejaká špinďura...
Povedala som si - STAČÍ ! je to predsa moje zdravie ! Poslala som poštou žiadosť o ukončenie, čakala som 3 mesiace, stále nič - volám tam a sestrička že - áno, mám to tu, založila som to do Vašej karty - a ja že a prečo to nie je spracované ? No viete, tam musíte zaplatiť poplatok, 5,-€ ak si pre zložku prídete, 7,- Eur keď to chcete poštou priamo novej lekárke ! 😀 Ak by som sa neozvala, poisťovňa jej na mňa posiela aj 3 roky peniaze ! OCH !
Teraz som v Modre u p. Matušovičovej - GENIÁLNE ! Konečne mám pocit, že sa o mňa zaujíma - obe so sestričkou sú skvelé, robila mi vyšetrenia, ktoré mi tá "pani" nikdy nerobila - ultrazvuk zvnútra, kontrola pŕs.. a ešte to bolo veľmi príjemné, také uvoľnené, veľa sa ma pýtala.. no naozaj som cítila záujem 😉 a čerešnička na torte - za výsledky volajú ony - teda nie ja si to musím strážiť... no a nevolali - čo je super !
Teraz už som naozaj šťastná a mám pocit, že aj o moje bábatko bude v budúcnosti dobre postarané 🙂

hankahella
18. aug 2016

Ahojte od nej radsej co najdalej bola som unej 3x a hned som si brala kartu len negativne skusenosti velmi ma sklamala!!! Nema ani sajnu otom ake vysetrenia sa robia na zaciatku tehotenstva!!! Ona dokonca ani nevie ako sa robi sono :D Teraz mam noveho gynekologa pana Pavlitu a som nadmieru spokojna 🙂

maja006
Autor odpoveď zmazal
Zobraz