Ahojte. Mám 23r a pred 4 mes som sa infikovala borelou. Preliečena zinnatom 30 dni, symptomy pretrvávajú, testy pozitivne. Mám ale veľmi mierne symptomy, skôr len take trpnutie mierne, žiadne bolesti. Teraz otázka - šli by ste do liecby u Mudr Durovskej v tomto prípade, alebo by ste počkali, čo sa bude diat? Na jednej strane je fajn podychtit to vcas a poriadne, na druhej strane ta liečba nie je sranda a veľa ľudí s borelou žije roky a nič im nie je… takze sa nedokážem rozhodnúť…
@satanca Bež okamžite do liečby, mne na neuroboreliozu prišli neskoro, skončila som ako ZŤP na plnom invalidnom dôchodku. Nevyšla som 3 mesiace z domu co som sa nevládala ani postaviť. Vďaka jej liečbe som sa dala ako tak dokopy a zvládam skrátený úväzok v práci. Neprajem nikomu zažiť co dokáže neliecena borelioza. Lekári ju veľmi podceňujú a potom je už neskoro.
K Durovskej by som nešla, je to biznis jak delo, kolega povedal že pacienti užívajú zbytočne vysoké davky ATB polroka ak nie viac. A ešte si ich musíš zaplatiť ... A Tvoj doktor čo na to? Veď ťa lieči, nie? Pani doktorku poznam už veľmi dlho a nepatrí k tým najbystrejším.