MUDr. Ďurovská - borelióza

satanca
16. sep 2022

Ahojte. Mám 23r a pred 4 mes som sa infikovala borelou. Preliečena zinnatom 30 dni, symptomy pretrvávajú, testy pozitivne. Mám ale veľmi mierne symptomy, skôr len take trpnutie mierne, žiadne bolesti. Teraz otázka - šli by ste do liecby u Mudr Durovskej v tomto prípade, alebo by ste počkali, čo sa bude diat? Na jednej strane je fajn podychtit to vcas a poriadne, na druhej strane ta liečba nie je sranda a veľa ľudí s borelou žije roky a nič im nie je… takze sa nedokážem rozhodnúť…

h2o2
16. sep 2022

K Durovskej by som nešla, je to biznis jak delo, kolega povedal že pacienti užívajú zbytočne vysoké davky ATB polroka ak nie viac. A ešte si ich musíš zaplatiť ... A Tvoj doktor čo na to? Veď ťa lieči, nie? Pani doktorku poznam už veľmi dlho a nepatrí k tým najbystrejším.

satanca
autor
16. sep 2022

@h2o2 najbystrejšia? V akom zmysle? Kolega ma skusenost s ňou? Neviem čo si o tom myslieť úplne… môžeš to viac rozviesť?

nttnnt
16. sep 2022

@satanca cim skor do toho pojdes tym kratsia ta liecba bude…..poznam dost ludi ktorym pomohla vratane mna….a mimochodom zatial su priznaky mierne ale na to by som sa nespoliehala ze to tak vydrzi je to velmi zakerne ochorenie to mi ver

zefyra
17. sep 2022

@satanca Bež okamžite do liečby, mne na neuroboreliozu prišli neskoro, skončila som ako ZŤP na plnom invalidnom dôchodku. Nevyšla som 3 mesiace z domu co som sa nevládala ani postaviť. Vďaka jej liečbe som sa dala ako tak dokopy a zvládam skrátený úväzok v práci. Neprajem nikomu zažiť co dokáže neliecena borelioza. Lekári ju veľmi podceňujú a potom je už neskoro.