MUDr. Danys v Nových Zámkoch

dorotka2013
3. dec 2013

Ahojte baby, prosim vas mate niektora skusenost alebo chodite k Danysovi?Ja tam chodim pol roka,snazime sa otehotniet,mlady sa mi zdal celkom ok, ale teraz som bola u stareho a hovoril mi vsetko naopak ako mlady.Neviem co si mam o tom mysliet...Dakujem 🙂

seemani
3. dec 2013

@dorotka2013 ja tam chodím, no chodím, počkala som kým porodím, už som tehotná nechcela meniť, ale poviem ti pravdu, odtiaľ radšej preč...

dorotka2013
autor
3. dec 2013

@seemani preco?!!! Neplas ma...

seemani
3. dec 2013

@dorotka2013 mne nevyhoval jeho prístup, bavil sa so mnou, jak keby som bola 15ročná blbka, poslal ma 2x do pôrodnici zbytočne, takže som si mesiac pred pôrodom odležala v nemocnici, pričom som mala bezproblémové tehotenstvo. Nehovoriac o tom, že po šestonedelí ma ani nevyšetril.
Je už starý, aj spravil pár kiksov, ale nechcem hovoriť, lebo som to len počula, ale vraj sa s ním jedna aj súdila kvôli potratu.
Podľa mňa choď k inému

saska02
3. dec 2013

@seemani súhlasím s tvojim názorom, tiež mám s ním len veľmi negatívnu skúsenosť, ktorá vyvrcholila MA v 21tt...viac som napísala @dorotka2013 do IP

dorotka2013
autor
3. dec 2013

@seemani no ved aj mne sa zda nejaky divny.Nie ze by som sa nejako vyznala v ultrazvuku ale u mladeho vidim a rozumiem co mi ukazuje ale stary mi vcera nameral na 14DC 16mm folikul ale ja som tam nic nevidela a dnes mi tvrdil ze uz praskol a praveze dnes som tam nieco take okruhle videla.Rovno mi predpisal nejaky klomifen aj ked som mu hovorila ze mlady mi nic nechcel davat,ze vajicka sa mi tvoria a mohla by som mat z toho cysty.Dnes dokonca nemal ani moju karty-vraj si ju vzal vcera domov aby mi vypocital hormonalny profil ale nestihol to!!!

kristinka27
17. dec 2013

Dobry den, mozem sa opytat, ktory je mlady a ktory je stary danys? myslim krstnym menom, dakujem

dorotka2013
autor
2. jan 2014

@kristinka27 Tomáš je mladší a myslím že Juraj sa vola jeho otec, teda starsi

mariannan
7. jan 2014

Ja som ti uz pisala,tak moj pribeh poznas....Juraj Danys je starsi,je to uz ozaj dedusko,ktoreho to nebavi a nema tam aj s pani Gizkou (sestrickou) co robit!!! Ja som od neho odisla pocas tehotenstva asi v 13.tt a aj ked tehu skoncilo MA v 15tt som prestastna,ze som od neho odisla!!
Nova lekarka konala okamzite...
Ak by tam pracoval len Tomas Danys,cize mlady,mozno by to bolo lepsie...takto je to des!

norosko
12. máj 2014

Ahojte baby,tiež odporúčam isť k inému dr.,i ked mladý je šikovný,ale je tam málo.Ja som tiež chcela chodiť k mladému,ale niekedy tam aj 2 týzdne nebol,tak som chodila k starému.....a v polovici tehu som aj išla od neho preč.Tehotenstvo nejdem rozpisovať,asi viacero faktorov rozhodlo,že to dopadlo tak jak to dopadlo,som rada,že mám novú dr.,ktorá je fantastická.