Ahojte baby, prosim vas mate niektora skusenost alebo chodite k Danysovi?Ja tam chodim pol roka,snazime sa otehotniet,mlady sa mi zdal celkom ok, ale teraz som bola u stareho a hovoril mi vsetko naopak ako mlady.Neviem co si mam o tom mysliet...Dakujem 🙂
@seemani preco?!!! Neplas ma...
@dorotka2013 mne nevyhoval jeho prístup, bavil sa so mnou, jak keby som bola 15ročná blbka, poslal ma 2x do pôrodnici zbytočne, takže som si mesiac pred pôrodom odležala v nemocnici, pričom som mala bezproblémové tehotenstvo. Nehovoriac o tom, že po šestonedelí ma ani nevyšetril.
Je už starý, aj spravil pár kiksov, ale nechcem hovoriť, lebo som to len počula, ale vraj sa s ním jedna aj súdila kvôli potratu.
Podľa mňa choď k inému
@seemani súhlasím s tvojim názorom, tiež mám s ním len veľmi negatívnu skúsenosť, ktorá vyvrcholila MA v 21tt...viac som napísala @dorotka2013 do IP
@seemani no ved aj mne sa zda nejaky divny.Nie ze by som sa nejako vyznala v ultrazvuku ale u mladeho vidim a rozumiem co mi ukazuje ale stary mi vcera nameral na 14DC 16mm folikul ale ja som tam nic nevidela a dnes mi tvrdil ze uz praskol a praveze dnes som tam nieco take okruhle videla.Rovno mi predpisal nejaky klomifen aj ked som mu hovorila ze mlady mi nic nechcel davat,ze vajicka sa mi tvoria a mohla by som mat z toho cysty.Dnes dokonca nemal ani moju karty-vraj si ju vzal vcera domov aby mi vypocital hormonalny profil ale nestihol to!!!
Dobry den, mozem sa opytat, ktory je mlady a ktory je stary danys? myslim krstnym menom, dakujem
@kristinka27 Tomáš je mladší a myslím že Juraj sa vola jeho otec, teda starsi
Ja som ti uz pisala,tak moj pribeh poznas....Juraj Danys je starsi,je to uz ozaj dedusko,ktoreho to nebavi a nema tam aj s pani Gizkou (sestrickou) co robit!!! Ja som od neho odisla pocas tehotenstva asi v 13.tt a aj ked tehu skoncilo MA v 15tt som prestastna,ze som od neho odisla!!
Nova lekarka konala okamzite...
Ak by tam pracoval len Tomas Danys,cize mlady,mozno by to bolo lepsie...takto je to des!
Ahojte baby,tiež odporúčam isť k inému dr.,i ked mladý je šikovný,ale je tam málo.Ja som tiež chcela chodiť k mladému,ale niekedy tam aj 2 týzdne nebol,tak som chodila k starému.....a v polovici tehu som aj išla od neho preč.Tehotenstvo nejdem rozpisovať,asi viacero faktorov rozhodlo,že to dopadlo tak jak to dopadlo,som rada,že mám novú dr.,ktorá je fantastická.
@dorotka2013 ja tam chodím, no chodím, počkala som kým porodím, už som tehotná nechcela meniť, ale poviem ti pravdu, odtiaľ radšej preč...