co hovorite?
@ivana1410 No, ja si rada priplatim, napr. za objednanie na termin, ale tych povinnych 30 eur rocne za tzv. material, mi pride dost, lebo nemavam inak gyno problemy, takze ma vlastne tolko stoji preventivka, ktoru by som mala mat zo zakona "zdarma". Ako chapem, ze si potrebuje vybavit ambulanciu, kupila si ten UZV, ale "zdarma" bol iba zozaciatku, ako som pisala, po novom tehotne doplacaju a nie malo. Takze hladam niekoho ineho, ale nie je tu velmi vyber vo IV. obvode. Chcela by som zenu. A rada si priplatim za konkretne sluzby, ale taketo "pausaly" nemusim. Totiz kritizuju poistovne, ale toto pausalizovanie je presne ten isty princip solidarity, ako robia poistovne - teda, ze zena, ktora ide do ambulancie aj 6x rocne, zaplati rovnako 30, ako ja, co tam ide 1x ciste z preventivnych dovodov.
Aj ja som bola prekvapená že sa dopláca za povinný UZV, ale vôbec nebanujem že som tam išla, u druhých lekárov sú oveľa vyššie poplatky a starostlivosť nulová, som veľmi spokojná s pani doktorkou 🙂
@ivana1410 Asi nájdeš už ťažko gynekologa kde sa neplatí už vôbec nič, radšej si niečo zaplatím ale viem že je o mňa postarané ako chodiť k niekomu bez poplatkov a ani ta poriadne nevyšetrí, ale to je môj názor. Alebo ked máš precestovať neviem koľko peňazí do iného mesta ako píšeš tak neviem no .
Ja rozhodne Mudr.Psalmanovú odporúčam 🙂
Ja ju neodporucam. Pocas tehotenstva mi ani raz nezobrala moc. Nakoniec diagnoza preeklampsia ale na to ze mam priznaky som prisla sama, nie ona. Ma problem predpisovat mi lieky, som na rizikovom a ona ma prehana na druhu stranu mesta, aj ked v kompetencii to ma. A take ze usmev... Nikdy som ho nevidela. Povie len to, na co sa pytate, inak nic. Vela penazi za mizerne sluzby.
@origalaxis u mna este horsie. Ja ju teda vobec neodporucam. Kvoli nej mi zomrel syn.
@leeenka26 co sa stalo??? Och je mi to luto.
Baby, ktore k nej chodite, rada by som sa opytala, ci ste nezaznamenali u nej pokles kvality starostlivosti. chodim k nej uz dlho a iba v poslednom case narazam na rozne nedostatky, ktore ma zacinaju znervoznovat, ako nedostatok prehladu o mojom zdravotnom stave, napriek tomu ze Dr. pozera do mojej karty. Pri upozorneni z mojej strany na nejaku obavu, presunie riesenie na dalsiu navstevu. Potom - zle ma objednala, resp. v skutocnosti neobjednala a tak podobne. Kazala mi vysadit liek na podporu tehu, lebo jej vysiel moj tehu test v ambulancii negat ale z labaku prisiel na druhy den cez 1500HCG a nepovedala ani slovo. Mam pocit, ze to ide u nej vekom, ale zaujimalo by ma, ci ste si niektora vsimla obdobne.
@origalaxis ahoj, podobná skúsenosť , na 2 poradniach som sa jej sťažovala na veľké opuchy nôh a bolesti hlavy a brucha, povedala že mam piť žihľavový čaj a studené obklady, ani raz mi neskontrolovala moč, 2 dni po poslednej poradni som skončila hospitalizovana s preeklampsiou :(
@ivana1410 no ťažko sa vyjadriť, keď otázku si v podstate nedala 😉 a neviem, či sa niekomu bude chcieť googliť jej cenník...