Ahojte baby, prosim Vas poznate niektora doktorku Kresakovu onkogynekologycku z Brezna ? Viete mi povedat aka je co sa tyka odbornosti a ci by ste sa dali u nej operovat? dakujem
Som po operácii cysty na lavom vajecniku, velkost cysty 7,4x5,5cm.Operovala ma pani doktorka Krešáková. Odporučenie som dostala od svojej známej že je to topka doktorka,musím toto tvrdenie potvrdit a nielen to. Pani doktorka Krešáková je doktorka s velkým srdcom, skúsená odborníčka, empatická žena, poradí, vysvětlí všetko, poriadne Vás povyšetruje, velmi ludsky pristup. Na pacientoch nepozerá zhora ako vacsina doktorov, ale pozerá Vám hlboko do očí a chce Vám pomoct, chce Vás vyliečit. Som pani doktorke velmi vdacna. Operacia dopadla vyborne, cystu vybrala bez poškodenia. Pred aj po op. Ma o vsetkom informovala. Dakujem este raz, ze som mohla stretnut taku dušu ako je ona!!! Kristína U.
U pani doktorky som 10 rokov. Operovala aj mňa, aj starú mamu, a moju maminu vytiahla hrobárovi z lopaty. Všetky tri sme mimoriadne spokojné s jej prístupom, je to odborníčka, citlivá, príjemná. Jediné negatívum je čakanie na vyšetrenie, to sa treba dopredu obrniť nekonečnou trpezlivosťou a automaticky k času objednania pripočítať 2 hodiny...
@lukihomamina
@lukihomamina neodporucam zanedbala.maminku nic neriesila,strasila.Mala neludsky pristup.Po vylieceni sa maminke do roka vratila recidiva a ked prisla ku Kresakovej s bolestami.krizov vraj ma cvicit.6 mesiacov oddialila a potom uz bolo neskoro...Maminku uz nemam..Urcite ju neodporucam!!