kde prosim v Ba robia na vlastne naklady?
bez ziadanky - vymenneho listka
dakujem
@iveta7677 dakujem idem pozriet.
Skús AGEL Rádiológia, Antolská 11; Nemocničná a. s., Dukl. hrdinov 34, Malacky.
MRI brucha pardon
@e1i mri brucha
@iveta7677 robia aj mri brucha?
V tt napr 200e mri brucha ale bez kontrastu,len nativ. https://www.izd-tt.sk/cennik/
@e1i dakujem
Ale pisu ze nejaku spravu od odborneho lekara aj tak treba
V Dunajskej Strede, bez ziadanky, bez lekárskej správy. Len neviem ci ti takto spravia aj brucho.
Robí aj dr. Magnet ale tam je to 2 krát drahšie
@iveta7677 prosím ťa toto MR je strašne nekvalitne, nerad ho nikomu, zbytocne vyhodené peniaze. Robí sa iba pri pohybovom aparátu, ale aj tam sú snímky na prd.
tak ako píše gemerka17 sú nekvalitné MR, dr.magnet je nedostatočné MR pre môjho lekára, takže podľa toho pri akej diagnóze to potrebuješ
@gemerka17 ale podla nazvy oni robia len pohybovy aparat ci aj ghastro?
S gastrom to budeš mať ťažšie. To tam fakt v 99% indikuje lekár. Skus obvolat pracoviska Dr magnet kramare, dr magnet Ružinov, Trnava a dunajska streda. Osobne si však myslím, že ti bude lepšie najist lekara, ktorý ťa na to pošle. Brucho nie je chrbtica alebo koncatina.
A prečo chceš mr brucha?
@gemerka17 ja chodievam na MR do nemocnice, len raz som bola u dr.magnet pretože nemali pre mňa v nemocnici termín, išla som riadne so žiadankou ako obvykle, MR trvalo podstatne kratšie ako v nemocnici a môj lekár mi povedal že to nie je dobre spravené a aby som tam viac nechodila, ale určite záleží od diagnózy
@alenka58 zvláštne správanie lekára. Maju jeden z najlepších pristrojov na trhu. Čiže vôbec by som to nezatratila. Možno bola chyba v postupe a zle to vyšlo. V nemocnici majú horší prístroj ako ma dr. Magnet. Ja chodím len na 3 teslove, dávam na to pozor, kratšie vyšetrenie a kvalitnejšie snímky.
@alenka58 Mám podobnú opakovanú skúsenosť s nimi (Kramáre), dokonca ich lekár, čo to vyhodnotil na to upozornil, že bol nekompletne spravený protokol, chýbali tam tie najpodstatnejšie snímky. Pri kontrole spravili opäť tú istú chybu 🤨. Darmo majú dobrý prístroj a výborných lekárov, keď vyšetrenie/snímky boli nedostatočné.
Clinica orthopedica Bratislava, termín do 1 dňa. Cena cca 125 eur.