Ahojte, cca pred mesiacom som si pretazila chrbat. Od vtedy pocituje mravcenie na jednej strane chrbta. Tam som mala predtym aj bolesti. Mal niekto pdoobny problem s mravcenim svalu ? Chrbta ?
@lamonita myslis ze to je z pretazenia ?
Môže 🤷♀️ alebo aj nedobra poloha v spánku...zlý matrac
tak bolest chrbta, to je kapitola sama o sebe 🙂 mam pocit ze skoro kazdy den ma bolieval chrbat raz krize, raz krcna chrbtica, a tiez ako keby na rozne sposoby. o masazach nehovorim, to mne nepomaha. ale kamoska mi raz poradila revitanerv 🙂 uz ked sa na mna nemohla pozerat. doplnok, bezne kupis v lekarni a veru ten mi pomohol 🙂 ked tak pre inspiraciu na vyskusanie 🙂 a to mas tento problem uz nejako dlhodobejsie? aj ked si teda pisala ze pred mesiacom si ho pretazila, pred tym taky problem nebol?
@tyaja5 vies co uz je to lepsie a preslo mi to 🙂
@flimelka ahoj, nie predtym som problem nemala, zacalo to pred mes ked som bola cvicit bodypump 2 tyzdne som mala bolesti, tie presli, teraz som tyzden bola ok a dala som si doma zopar drepov, cviky na brucho, plank a opat o den na to bolesti:(
Tak to asi nie je veľmi ok aj keď ti to možno prešlo 🙂 Ako myslím, že to že cvičíš je fajn, len aby si si neublížila chápeš, proste keď sa problém nechá len tak, to sa môže časom vracať. To cvičenie je aj pod nejakým dozorom trénera napríklad? 🙂
A ako ti to preslo? 🙂 Coze ti pomohlo, ci nic take len si to nechala ze preckas a nech to same prejde? 🙂 Vies co sa mne udialo, ked cvicim, tak ako keby mi zasekne nie ze lopatku vyslovene ale ako keby sval za lopatkou, a to ti riadne bolest a to sa mi deje zakazdym tak teraz neviem, ze ci ja zle cvicim alebo mam s tym chrbatom problem.
@mladenca ahoj nepreslo:( neboli to kazdy den, ale sem tam ano take 3-4 hod, cvicim SM no zatial len 4 krat som bola
To je hrozne, takto trpiet bolestami, ach. No a teda skusala si okrem cvikov na to nieco, nejaky liek, doplnok, nieco co by ti pomohlo tie bolesti zmiernit a odstranit? 🙂
ajaaj to nie je dobre, lebo vies zase aby ta neseklo alebo nieco podobne, lebo opakovana vemi neriesena bolest, nic moc. a cviky ked tak mas od nejakeho ja neviem fyzioterapeuta alebo tak?
a mala si nejaky uraz alebo sa viacej namahas, teda chcela som sa spytat, ci vies o ti tu bolest sposobuje. aby si nemala v tele nahodou nejaky ten zapal a nebolo to len take to seknutie napriklad
vies co nie. uraz som nemala ziadny no, mali sme toho v praci teraz vela nahanacky jedno s druhym, tak som si myslela, ze je to z toho, len uz to trva tak povediac dlhsie, ako by som si predstavovala
jaaaj myslis, ze si si az moc namahala chrbat. no ono sa moze stat. aj si s tym bola niekde u lekara, aby sa ti na tu bolest pozrel?
Chrbtica je náchylná na všeliaké podnety. Len netreba problémy zanedbávať, lebo potom sa buď zväčšia alebo zbytočne dlho pretrvávajú
tak tak a napriklad ak tam je nejaky zapal, sa proste moze rozsirit az tak, ze nasledne sa clovek napriklad antibiotikam uz nevyhne a liecba aj vsetko okolo toho bude proste zdlhavejsie a komplikovanejsie
Áno,denne mi mravci, pod lopatkou. Denne ale dvíham 9kg dieta a vôbec necvicim🤦♀️😐