MR vyšetrenie chrbtice

mysiacicek
7. jan 2022

Dobry den,vie mi niekto zodpovedat otazku ci pri MR th oblasti chrbtice mi zobrazi aj lopatky a oblast okolo nich..Mam neskutocne bolesti v tej casti..

malinovka333
7. jan 2022

@mysiacicek urcite ano, berie to dost vela veci okolo nie len tu co potrebujes vysetrit, teda aspon u mna o tak bolo

mysiacicek
autor
7. jan 2022

@malinovka333 dakujem pekne za zodpovedanie..ide o to,ze viem,ze velakrat bolest z poskodenej platnicky moze zasahovat aj do lopatky,ale ja mam skor podozrenie,ze je to blokada alebo utlak nervu pod lopatkou..a neviem ci to teda toto vysetrenie ukaze..chodim k neurologicke a predpokladam,ze oni sa zaoberaju takouto bolestou aj v casti lopatiek..ktory iny odbornik?

vejapa76
7. jan 2022

Tiež idem na MR chrbtice. Prosím baby ako to celé prebieha. Vďaka za opis

mysiacicek
autor
7. jan 2022

@vejapa76 Ahoj MR je uplne neskodne vysetrenie,len je tam trosku stiesneny priestor ak ti to nevadi,ale nie je to urcite nic hrozne,nemusis sa bat.

vejapa76
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kacena4
7. jan 2022

ja nam taketo snimky z mri je tam vidiet len to co chce dr. vidiet miechu platnicky a stavce

mysiacicek
autor
7. jan 2022

@kacena4 dakujem pekne..a myslis ze ked mi dala ziadanku vysetrenia :th oblast a paraspin I.dx,otazka: vyl.struk leziu inu patologiu,tak by to mohla byt ta oblast okolo lopatky,lebo platnicka je podla mna zbytocna..

malinovka333
7. jan 2022

@mysiacicek dr si vyziada co potrebuje vidiet.naha nejdes teda asi zalezi co potrebuju vidiet.a zas podla mna zalezi aj aky velky je clovek.ja som tam mala kopec miesta