Dobry den,vie mi niekto zodpovedat otazku ci pri MR th oblasti chrbtice mi zobrazi aj lopatky a oblast okolo nich..Mam neskutocne bolesti v tej casti..
@malinovka333 dakujem pekne za zodpovedanie..ide o to,ze viem,ze velakrat bolest z poskodenej platnicky moze zasahovat aj do lopatky,ale ja mam skor podozrenie,ze je to blokada alebo utlak nervu pod lopatkou..a neviem ci to teda toto vysetrenie ukaze..chodim k neurologicke a predpokladam,ze oni sa zaoberaju takouto bolestou aj v casti lopatiek..ktory iny odbornik?
Tiež idem na MR chrbtice. Prosím baby ako to celé prebieha. Vďaka za opis
@vejapa76 Ahoj MR je uplne neskodne vysetrenie,len je tam trosku stiesneny priestor ak ti to nevadi,ale nie je to urcite nic hrozne,nemusis sa bat.
@kacena4 dakujem pekne..a myslis ze ked mi dala ziadanku vysetrenia :th oblast a paraspin I.dx,otazka: vyl.struk leziu inu patologiu,tak by to mohla byt ta oblast okolo lopatky,lebo platnicka je podla mna zbytocna..
@mysiacicek dr si vyziada co potrebuje vidiet.naha nejdes teda asi zalezi co potrebuju vidiet.a zas podla mna zalezi aj aky velky je clovek.ja som tam mala kopec miesta
@mysiacicek urcite ano, berie to dost vela veci okolo nie len tu co potrebujes vysetrit, teda aspon u mna o tak bolo