Ahojte, minulý tyzden som bola na CT kvoli bolestiam v hlave, hucaniu v hlave, brneni. Nasli mi cystu, ktoru nevedeli blizsie specifikovat. Vcera som bola na MR, 5 min pred tym ma vytiahli von a opytali sa ma ci suhlasim s podanim kontrastnej latky. Mam obavy. Treba cakat cca 2-3 tyzdne. Ma niekto podobnu diagnozu ? Operovali vam to ? Mam 30 rokov.
Ahoj, mne našli minulý rok cystu na CT, robili mi aj MRI ale bez kontrastnej látky. Mne povedali, že s ňou netreba nič robiť a pravdepodobne ju tam mám od narodenia.
@kristin00 ja ju nemam od narodenia, lebo pred rokmi som bola na ct a nebola tam. Aj ta nejako sleduju ?
Aj ja mám. Vraj sa to nerieši. Tak neriešim...
Aj ja mám..archa....neviem aku už roky
Nie, vraj je to ok a úplne bežný nález. No ja neviem presne odkedy ju mame keďže to bolo moje prvé CT aj MRI 😃 To len neurológ mi povedal, že vraj je to veľmi pravdepodobne že tam bola stále
Mne zistili pred troma mesiacmi v máji mám ísť zase na MR.Hlava ma dosť často bolieva.
@haanovajana aj ti k tomu povedali viac ? Ci sa to len sleduje alebo treba operaciu ?
Zatiaľ operáciu nie,len keď sa bude zväčšovať.
Nášmu známemu, staršiemu pánovi, pred rokom našli veľkú, už neoperovateľnú cistu na mozgu. Dostal sa z toho celkom dobre.