Baby, som zúfalá. Nikdy som nemala spodný rad zubov uplne rovný, ale nebolo to až take hrozné. Naši krivé zuby nikdy neriešili. Minulý týždeň mi trhali ľavú spodnú 5-ku. Ale dnes mám pocit akoby sa mi dolná 2ka posúvala dovnútra úst a jednotka ju spredu začína prekrývať a na tú jednotku sa tlačí pravá jednotka. Trojka a štvorka ľavé vyzerajú, že sa neposúvajú. Iba tá dvojka, ktorá bola vždy mierne vtisnutá dnu. Môže to byť spôsobené vytrhnutím tej päťky alebo si to len domýšľam? Ale proste ja tam cítim dáky mierny tlak. Tú vytrhnutú 5 mi budú riešiť až o mesiac keď sa zahojí, dovtedy sa zbláznim ak to bude pokračovať. Najhoršie je, že nemám porovnavaciu fotku, ktorá by ma ukľudnila, že tie zuby tak vždy vyzerali a ja si teraz len niečo domýšľam. Koľko vlastne dnes vyjde strojček ak by som chcela ten spodný rad riešiť?
Áno, aj mne sa jeden posúva už ho chcem dat vytrhnúť
Ano zuby sa posuvaju, aj vekom, aj roznymi inymi okolnostami, aj mne sa posuvaju, az zvazujem strojcek pred 50. Moja svokra mala kedysi pekne rovne zuby a teraz ma nariedko, nakrivo tie zuby, az by jeden neveril, vekom, chorobami, liekmi atd
dasna ustupuju ..kosti riednu plus medzera urobi svoje...tam kde vytrhli dat nahradu a potom strojcek ak mas peniaze ... ale nahrada za chybajuce zuby by mala byt
Ano hlavne ked Ti zub vytrhnu, zvyknu sa zvysne poposuvat, lebo maju miesto.
@syslik81 náhrada sa bude riešiť o mesiac ale že najprv sa vraj musí zahojiť tá rana. Snáď sa mi to dovtedy celé nepoposúva. Potom budem musieť ten strojček riešiť.
neboj mesiac je v pohode ..
Áno môžu sa posúvať aj v dospelosti, po vytrhnutom zube ostalo miesto tak majú kam.