Môžu ma bolieť obličky?

lienka737
4. máj 2015

Už dlhšiu dobu ma bolia "kríže", ale je to iná bolesť ako napr. po ťažšej práci - toto je skôr taká vnútorná a bolí aj keď sa nehýbem.
Gynekologicky je všetko OK.
Môžu ma bolieť obličky? Ako to rozoznám? Z čoho to môže byť? Je nutné navštíviť lekára? Nechcem si pripadať ako hypochonder.
Ďakujem.

lasina
4. máj 2015

Mozu ta bolieť.Tiež som si myslela ze ma bolia iba kríze bol to zápal obličky.No pri zápale obličky býva aj zvýšená teplota,nechutenstvo,prípadne aj bolesť pri moceni.Ja som to vsak nemala a preto som si myslela ze ma boli "len" chrbát a kríze. Odporúčam radšej ísť k lekarovi. Inak pokiaľ by si mala chytene obličky tak sa bolestivosť mi skúšal doktor akoby seknutim rukou do driekovej oblasti a pokiaľ su to obličky tak to sakra zaboli.

bonaqa2013
4. máj 2015

@lienka737 s obličkami najlepšie k lekárovi. Vycikaj sa do nádobky a odnes k lekárovi. Podotýkam najlepšie je ranný moč. Nemáš teploty? Môže byť len troška zvýšená. Ešte skús sa predkloniť a pobúchaj si rukou v oblasti obličiek - obličky sú tesne nad pásom. Keď je problém - bolí to. tak skúšajú aj lekári. S obličkami nie je sranda - doporučujem navštíviť lekára.

ajca123
5. máj 2015

@lienka737 treba aj si kupit caje na oblicky... a treba si aj precistit pecen......