Môžu lieky na helikobaktera spôsobovať bolesti žalúdka?

anka712
18. aug 2019

A ešte otvorím jednu tému čo by som sa chcela spýtať ohľadne tých bolesti brucha. Je možné že lieky ktoré som brala na helikobaktera čiže antibiotiká trojkombináciu dve leta po sebe, by mi mohli poškodiť žalúdok keďže som probiotiká nebrala a keby som teraz probiotiká nasadila že by sa mi to všetko upravilo? Máte niekto aj takúto skúsenosť, alebo viete mi poradiť?

stanulienkat
18. aug 2019

Probiotika urcite pomahaju. Treba si urobit kuru hocikedy aj pocas roka.

anka712
autor
18. aug 2019

@stanulienkat dobre ďakujem 🙂

janinah
19. aug 2019

pogoogluj masticha chiotska

anka712
autor
19. aug 2019

@janinah to už mám prečítané aj odzadu

jana005
19. aug 2019

@anka712 Ahoj, možno sa zase opakujem, ale prosím ta, choď na hadičku.
Keď si mala helikibaktera, kľudne môžeš mať žalúdočné vredy a preto ta stále bolí brucho.
Môj otec nevedel, že ich má, ignoroval príznaky, až nakoniec teraz v piatok doma odpadol, z vracal krv, mal tmavú stolicu a zistili mu krvácanie z vredu

anka712
autor
19. aug 2019

@jana005 neboli má stále brucho, na dovolenke mi nič nebolo, helikobaktera som mala minuly rok cez leto a celu zimu mi nič nebolo, toto leto má boli brucho, vlastne za posledné dva roky každé leto má boli brucho. Pôjdem na hadicku keď to ja uznám za vhodne, jednoducho tam nechcem ísť.

anka712
autor
19. aug 2019

@jana005
bolesť brucha pri príjme potravy (obzvlášť oblasť nadbrušia – tesne pod hrudným košom)
nadúvanie a pocit plnosti
nevoľnosť a pocit na zvracanie
nadmerné slinenie
strata chuti do jedla
zvracanie krvi
pálenie záhy
hnilobou páchnuca stolica

Toto sú príznaky na žalúdočné vredy, u mňa je to iba štvrtá možnosť z týchto príznakov

jana005
19. aug 2019

@anka712 tak držím prsty, aby si zistila, čo ti vlastne je.
Ja ta tam nenútim ísť, len som chcela napísať našu skúsenosť, oco tiež na to vyšetrenie nechcel ísť a takto dopadol.
A keď to má pomôcť čo len jednému cliveku
človeku, budem rada

anka712
autor
19. aug 2019

@jana005 určite, ale mal tvoj ocino nejaké príznaky z tých čo som poslala ? Ak áno, tak netreba sa čudovať. No skúsim to stravou, probiotíkami a poprípade s tou mastichou

jana005
19. aug 2019

@anka712 áno, mal. Prajem ti, aby si bola zdravá 🙂

anka712
autor
20. aug 2019

@jana005 ďakujem 🙂 podobne Vám prajem

jana005
20. aug 2019

@anka712 tak otec nakoniec dnes skončil na operácii, začal strašne krvácať. Museli mu vybrať aj časť žalúdka

anka712
autor
20. aug 2019

@jana005 tak to má mrzí, dufam že už po operácii bude v poriadku.

mimamife
Odpoveď bola odstránená
Zobraz