A ešte otvorím jednu tému čo by som sa chcela spýtať ohľadne tých bolesti brucha. Je možné že lieky ktoré som brala na helikobaktera čiže antibiotiká trojkombináciu dve leta po sebe, by mi mohli poškodiť žalúdok keďže som probiotiká nebrala a keby som teraz probiotiká nasadila že by sa mi to všetko upravilo? Máte niekto aj takúto skúsenosť, alebo viete mi poradiť?
@stanulienkat dobre ďakujem 🙂
pogoogluj masticha chiotska
@anka712 Ahoj, možno sa zase opakujem, ale prosím ta, choď na hadičku.
Keď si mala helikibaktera, kľudne môžeš mať žalúdočné vredy a preto ta stále bolí brucho.
Môj otec nevedel, že ich má, ignoroval príznaky, až nakoniec teraz v piatok doma odpadol, z vracal krv, mal tmavú stolicu a zistili mu krvácanie z vredu
@jana005 neboli má stále brucho, na dovolenke mi nič nebolo, helikobaktera som mala minuly rok cez leto a celu zimu mi nič nebolo, toto leto má boli brucho, vlastne za posledné dva roky každé leto má boli brucho. Pôjdem na hadicku keď to ja uznám za vhodne, jednoducho tam nechcem ísť.
@jana005
bolesť brucha pri príjme potravy (obzvlášť oblasť nadbrušia – tesne pod hrudným košom)
nadúvanie a pocit plnosti
nevoľnosť a pocit na zvracanie
nadmerné slinenie
strata chuti do jedla
zvracanie krvi
pálenie záhy
hnilobou páchnuca stolica
Toto sú príznaky na žalúdočné vredy, u mňa je to iba štvrtá možnosť z týchto príznakov
Probiotika urcite pomahaju. Treba si urobit kuru hocikedy aj pocas roka.