Môžu extrasystoly ublížiť?

7. okt 2024

Pekný večer zaujíma má jedna vec môžu daako extrasystoly ublížiť ? Mám ich asi rok dakedy ich mám strašne veľa výrazne silne nikdy nezachytene tieto záchvaty na holtry len sinusove extrasystoly stane sa mi že mám každý jeden úder strdca extrasystolu po čase ako keby až srdce s toho bolelo. Preto má zaujíma či môžu ublížiť

ronie338
7. okt 2024

Holter bol len deň alebo aj 3 dní?

autor
7. okt 2024

Dva krát 1 deň a raz týždeň

autor
7. okt 2024

Srdce mám zdravé žiadne ochorenie ani po endo stránke ale toto sa mi začalo robiť záchvaty extrasystol žiadne mdloby pri nich nedostávam len strach s nich mám

stanulienkat
7. okt 2024

Mas tu asi 200 tem. Skus citat.

autor
7. okt 2024

Veď som chcela takto či mi dakto daco poradí v jednoduchosti ako to vlastne je

ariannazara
7. okt 2024

Poviem ti moju radu mala som ich niekedy často a teraz vôbec ani 1 na deň. Ale zistila som ze čím menej som si to prestala všímať, čítať o tom a riešiť to tak to úplne zmizlo

radulkova
7. okt 2024

@ariannazara ja to iste

cecilia29
8. okt 2024

Niekedy je to o psychike. V mojom okolo kardiológ jednému navrhol psychiatricku liečbu.
Ja som mala v tehotenstve - nedostatok magnézia a draslíka. Pi doplnení to prešlo.

danu16
8. okt 2024

Treba si pozrieť, aké lieky užívate. Aj tie to môžu spôsobiť. Ja to občas mávam už od detstva. Minulý rok mi kožná zmenila antihistaminikum a mala som ich strašne veľa denne. Bolo to veľmi nepríjemné. Najprv som si to nespojila, bola som aj na kontrole u kardiológa. Tam sme zistili, že to začalo po zmene. Lieky som vysadila a cca mesiac trvalo kým sa mi to dostalo do normálu. Minulý mesiac som bola chorá a dala som si pár tbl s fenylefrinom na prechladnutie a zas sa mi to zhoršilo. Je to aj v nežiadúcich účinkoch.

autor
8. okt 2024

Ja dopĺňam len klasické vitamíny to je asi aj vsetko a zmenila som aj zdravú stravu a pomaly športujem lebo z ničoho nič to začne v jeden rok a zhoršovalo sa to strašne rýchlo kedysik raz za čas jedna a teraz ich je kopec za sebou len to som chcela vedieť že či daako vedia ublížiť lebo nechcem lieky ani nič podobne raz mi kardiolog nasadil blokátory na tlak rok som ich užívala a vysadili sme ich ale už naozaj nechcem uzivat lieky tak sa snažím daako toho zbaviť