Dobrý deň, bol som dnes na preventívnej prehliadke u obvodného lekára. Pôvodne som to naplánoval, ale nakoniec bol problém vo firme, tak nám oznámili, že dnes sa nepracuje, tak som využil čas a išiel na prehliadku.
Ale až teraz keď som prišiel domov som si uvedomil, či nemôžu byť výsledky skreslene, nepresne, keď som včera na obed a večeru jedol údeniny a aj niečo vypil poobede, dokopy 3 poldeci Ouza??? Co si myslite? Zavolať lekárovi a spomenúť mu to ešte?
aké skreslené? Presne také, aké máš? Aký má zmysel celý rok jesť, piť čo chceš a 3 dni pred preventívkou sa akože dávať dokopy? Čo tým dosiahneš? Predpokladám, že aj počas roka je tvoja strava takáto, tak nech máš také výslekdy aké by si mal za normálnych okolností a nie pri nejakej diete
@ibatanecnica práveže sa stravujem celkom zdravo a alkoholu sa dosť vyhýbam. Len teraz cez sviatky same návštevy, všetci núkajú 😀 včera som nad tým nerozmýšľal ísť na prehliadku, keďže som mal ísť do práce.
autor- tak potom sa nemáš čoho obávať.
Ked nieco vyskoci povies co si jedol , lekar bud zopakuje alebo to nebude riesit
Ked nieco vyjde zle, tak lekar zvycajne opakuje test s odstupom. No a ci budu skreslene, siel si na krv nalacno (12h)? Lebo toto skresluje vysledky...
max vide nieco zvysene a lekar zopakuje odber a bude vybavene.
Neriešila by som. Spomenieš nabudúce,keď prídeš po výsledky.