Ahojte, viem, že tu je veľa takýchto tém, no je toho veľké množstvo.. tak píšem takto, je možné, že by mi antidepresíva hneď zabrali ?
Tri roky trpím úzkosťami, depresia, zle myšlienky a podobne,...vystriedala som veľa psychológov, psychiatrov, no až včera mi jeden psychiater predpísal lieky Eliceu,.. mám začať postupne a dneska som si dala štvrť tabletky,..
Cítim sa len unavená a trochu mám bolesť žalúdka, zatiaľ nič viac,.. myslíte, že môžu hneď zabrať alebo prídu aj nežiaduce účinky ?
Ako ste to mali vy ?
Ďakujem pekne.
buď šťastna ak to tak bude drzim palce aby si ziadne ine neziaduce ucinky nemala, ja som mala asi 2 tyzdne pri nasadeni a potom presli. Hlavne ak si zacala postupne po 1/4. tak by sa aj malo.
berieš od včera lieky? tam ešte žiadny výsledok nečakaj. Trvá min. 3 - 4 týždne kým začnú pôsobiť tak ako majú... Samozrejme vedľajšie účinky môžu prísť, ale aj nemusia...
@anna883 Ja mam veru jednu kamosku ktorej AD zaberaju hned od prveho dna, ludia su velmi velmi rozni.
@deti95060810 ďakujem 🙂
@marianarem no to asi ťažko... antidep. fungujú úplne inak ako bežné lieky... vysvetli každý psychiater...😉
@anna883 bolesť žalúdka môže byť z tbl a aj únava