Pocitom tlaku na hrudi, pocitom nedostatku vzduchu, pálením a nocnim suchým kaslom
@sisa_s zabila si 🤣👍 ale pravda
Autorka - vždy smer lekar
Idem ale asi som sa chcela len trosku upookojt
Ale aby si sa ukludnila, príznaky rakoviny to nebudú
@stellarstar no je mi jasné ze to pises len preto co som napisala ako posledne :/
Tu rakovinu si si vygooglila?🙄 Skor to vyzera na uzkostne stavy, depresiu. Dufam, ze nie si autor,ktory si vygoogli kazdy tyzden inu rakovinu.
@stanulienkat niesom ale ano vygooglila.. Teda hladala som aj zapal pluc aj bronchitídu a aj rakovinu a najviac mi to sedi na nu.. Mala som razky porod a po porode mam velky strach o seba a za vsetkym vidim rakovinu.. Neviem is pomoct.. Aj teraz som si ista ze ju mam.. Viem odpoorucis mi psychológa
Môžeš mať astmu, chochp alebo len chrbtica a psychika. Chod za dr nechaj sa vyšetriť a smer psychológ
Chod k plucnemu. Ak to nie je problem s pľúcami, tak urcite navstiv psychológa. Veľa ľudí má podobné pocity. Že určite umierajú, nedožijú sa tridsiatky alebo viac ako tri roky. Sú to obsedantne a nereálne myšlienky. Dá sa ich zbaviť ;) A držím palce, aby to bolo u pľúcneho v poriadku.
Moj otec mal rakovinu pluc. Nekaslal, dychal normalne, prvym priznakom bola silna bolest chrbta.
Autorka-ano, tie priznaky, co opisujes su casto priznaky psychiky.
@stellarstar nie, nema ani CHOCHP. Kazdy tyzden mai u rakovinu...
@stanulienkat to fakt, vďaka za info 👍😅
Smer lekar, dnes mam pokazeny online rontgen