Možné prejavy rakoviny pľúc

18. júl 2024

Pocitom tlaku na hrudi, pocitom nedostatku vzduchu, pálením a nocnim suchým kaslom

sisa_s
18. júl 2024

Smer lekar, dnes mam pokazeny online rontgen

stellarstar
18. júl 2024

@sisa_s zabila si 🤣👍 ale pravda
Autorka - vždy smer lekar

autor
18. júl 2024

Idem ale asi som sa chcela len trosku upookojt

stellarstar
18. júl 2024

Ale aby si sa ukludnila, príznaky rakoviny to nebudú

autor
18. júl 2024

@stellarstar no je mi jasné ze to pises len preto co som napisala ako posledne :/

stanulienkat
18. júl 2024

Tu rakovinu si si vygooglila?🙄 Skor to vyzera na uzkostne stavy, depresiu. Dufam, ze nie si autor,ktory si vygoogli kazdy tyzden inu rakovinu.

autor
18. júl 2024

@stanulienkat niesom ale ano vygooglila.. Teda hladala som aj zapal pluc aj bronchitídu a aj rakovinu a najviac mi to sedi na nu.. Mala som razky porod a po porode mam velky strach o seba a za vsetkym vidim rakovinu.. Neviem is pomoct.. Aj teraz som si ista ze ju mam.. Viem odpoorucis mi psychológa

stellarstar
18. júl 2024

Môžeš mať astmu, chochp alebo len chrbtica a psychika. Chod za dr nechaj sa vyšetriť a smer psychológ

petrofka
18. júl 2024

Chod k plucnemu. Ak to nie je problem s pľúcami, tak urcite navstiv psychológa. Veľa ľudí má podobné pocity. Že určite umierajú, nedožijú sa tridsiatky alebo viac ako tri roky. Sú to obsedantne a nereálne myšlienky. Dá sa ich zbaviť ;) A držím palce, aby to bolo u pľúcneho v poriadku.

sella38
18. júl 2024

Moj otec mal rakovinu pluc. Nekaslal, dychal normalne, prvym priznakom bola silna bolest chrbta.

stanulienkat
18. júl 2024

Autorka-ano, tie priznaky, co opisujes su casto priznaky psychiky.
@stellarstar nie, nema ani CHOCHP. Kazdy tyzden mai u rakovinu...

jozko_z_lesa
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
stellarstar
18. júl 2024

@stanulienkat to fakt, vďaka za info 👍😅