Ahojte , idem sa Vás opýtať či sa niekto z Vás s tým nestretol ? Od pondelka mám ostré pichave bolesti v oblasti slepého čreva. Horúčku ani zvýšenú teplotu som nemala a ani som nezvracala. Včera som išla k obvodnému, ktorý ma poslal na urgent. Tam mi zobrali krv, moč, a bola som na röntgeni a sone brucha. Keď ma lekár pohmatal mal podozrenie na zápal slepého čreva. Výsledky to ale vyvrátili keďže v krvi sa mi zápal nepotvrdil. A na sone som mala všetko ok a do správy napísali že appendix neprístupný vyšetreniu. Lekár mi povedal že mám držať dietu , dali mi ifuzku a pri zhoršení mám sa vrátiť. Niečo podobne som mala už vo Februári ale tam mi to prešlo po troch dňoch. Keďže som cez víkend jedla dosť ťažke jedlá, myslíte že to môže byť len podráždené ?
Ja som to mala roky, kým prišiel ozajstný zápal a teda stalo to zato. Aj my potom v nemocnici povedali, že som to mala chronické. Ja som si stále myslela ze mam žlčník podráždený. Mňa totiž aj slepák bolel hore, nie tam kde je to bežné, keďže som ho mala umiestnení za pečeňou.