Ahojte. Viem že táto téma je tu už niekoľko krát spomenutá, len chcem vedieť vás názor. Asi pred cca 2 mesiacmi ma začali bolieť nohy, hlavné od kolien dolu. Niekedy sa cítim akoby som ich mala unavené, inokedy akoby som mala svalovicu. Neskôr som tak začala pociťovať aj ruky od lakťov po prsty. Už sa mi stalo že mi noha strpla na jeden deň, aj ruka. Občas sa cítim akoby som mala na ruke karpálny tunel. Bolieva ma aj chrbtica a asi 2 týždne dozadu mi začalo búšit veľmi srdce, trvalo to asi 5 dní. Teraz iba občas. Väčšinou pri práci nato zabudnem a idem ďalej.Potom je tu víkend a zase mi nabehnú čierne myšlienky že by to mohlo byť niečo vážne. Teraz som čítala o SM. Mali ste niekedy takéto stavy?
Mala, aj ma vysetrovali na SM. Nastastie to bola iba tetania z vycerpania.
pokial viem pri MS trpne napriklad len ruka, len noha, vacsinou iba na jednej strane. a postupne sa to zhorsuje. toto co si opisala mi skor vychadza na problem s chrbticou a vyzaruje ti to do koncatin. napr. posunuty stavec, vysunuta platnicka tlaci na nerv, cievu a pod.
Však máš pochybnosti chod sa dať vyšetriť tu ti nikto nespraví ani lumbalku ani mri
@barbora854 samozrejme, to už začínam. Zajtra idem na krv a podla toho má obvodáčka odošle. Len som chcela vedieť nejaké skúsenosti či to niekto takéto má. Viem že googliť sa neoplatí ale tak človek sa už bojí a všade sa čaká na vyšetrenia.
Tak nečítaj o SM a ani o ostatných chorobách.Prípadne choď k lekárovi,povedz ako sa cítiš a on Ťa už nasmeruje.